Изберете Страница

Появи се снимка на OLED дисплея на iPhone 12

С наближаване на есента, течовете по адрес на iPhone 12 също се увеличават, а много от тях идват от веригата за доставки на компоненти на Apple. Сега ново изображение, публикувано в Twitter от @MrWhite може би показва OLED дисплея, който ще се ползва в тазгодишните модели на компанията.

Трудно е да се различат много детайли от самата снимка, а съпътстващото съобщение “iPhone 12 OLED screen” не предоставя повече информация, така че можем да видим само, че прорезът все още съществува, без дори да успеем да определим големината му.

Очаква се Apple да пусне четири модела iPhone 12 тази есен, които ще са с 5G свързаност и OLED дисплеи. iPhone 12 ще се предлага с 5.4 и 6.2 инчов екран, a iPhone 12 Pro – с 6.1 и 6.7 инчов. Като се има предвид, че в описанието към изтеклата снимка не се споменава Pro, възможно е тя да показва дисплея на 5.4, или 6.1 инчовия iPhone 12.

Всъщност това ще е първият път, когато цялата серия iPhone разполага с OLED панели. Технологията беше въведена с iPhone X, но заедно с него компанията предложи и LCD модел, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са с OLED панели, но iPhone 11 все още е с LCD. Наскоро самата компания потвърди, че iPhone 12 ще се доставя няколко седмици по-късно от обичайното, а като имаме предвид забавянията заради пандемията от коронавирус и това, че тази есен моделите ще са цели четири, може би можем да очакваме поетапна схема за пускането им на пазара. Всъщност някои слухове сочат, че Apple ще пусне своите смартфони на два етапа – двата 6.1 инчови на първия и 6.7 и 5.4 инчовите на втория етап, но дали това ще стане точно така, няма как да бъдем сигурни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This