Изберете страница

Появи се снимка на OLED дисплея на iPhone 12

С наближаване на есента, течовете по адрес на iPhone 12 също се увеличават, а много от тях идват от веригата за доставки на компоненти на Apple. Сега ново изображение, публикувано в Twitter от @MrWhite може би показва OLED дисплея, който ще се ползва в тазгодишните модели на компанията.

Трудно е да се различат много детайли от самата снимка, а съпътстващото съобщение “iPhone 12 OLED screen” не предоставя повече информация, така че можем да видим само, че прорезът все още съществува, без дори да успеем да определим големината му.

Очаква се Apple да пусне четири модела iPhone 12 тази есен, които ще са с 5G свързаност и OLED дисплеи. iPhone 12 ще се предлага с 5.4 и 6.2 инчов екран, a iPhone 12 Pro – с 6.1 и 6.7 инчов. Като се има предвид, че в описанието към изтеклата снимка не се споменава Pro, възможно е тя да показва дисплея на 5.4, или 6.1 инчовия iPhone 12.

Всъщност това ще е първият път, когато цялата серия iPhone разполага с OLED панели. Технологията беше въведена с iPhone X, но заедно с него компанията предложи и LCD модел, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са с OLED панели, но iPhone 11 все още е с LCD. Наскоро самата компания потвърди, че iPhone 12 ще се доставя няколко седмици по-късно от обичайното, а като имаме предвид забавянията заради пандемията от коронавирус и това, че тази есен моделите ще са цели четири, може би можем да очакваме поетапна схема за пускането им на пазара. Всъщност някои слухове сочат, че Apple ще пусне своите смартфони на два етапа – двата 6.1 инчови на първия и 6.7 и 5.4 инчовите на втория етап, но дали това ще стане точно така, няма как да бъдем сигурни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This