Изберете Страница

Появи се снимка на OLED дисплея на iPhone 12

С наближаване на есента, течовете по адрес на iPhone 12 също се увеличават, а много от тях идват от веригата за доставки на компоненти на Apple. Сега ново изображение, публикувано в Twitter от @MrWhite може би показва OLED дисплея, който ще се ползва в тазгодишните модели на компанията.

Трудно е да се различат много детайли от самата снимка, а съпътстващото съобщение “iPhone 12 OLED screen” не предоставя повече информация, така че можем да видим само, че прорезът все още съществува, без дори да успеем да определим големината му.

Очаква се Apple да пусне четири модела iPhone 12 тази есен, които ще са с 5G свързаност и OLED дисплеи. iPhone 12 ще се предлага с 5.4 и 6.2 инчов екран, a iPhone 12 Pro – с 6.1 и 6.7 инчов. Като се има предвид, че в описанието към изтеклата снимка не се споменава Pro, възможно е тя да показва дисплея на 5.4, или 6.1 инчовия iPhone 12.

Всъщност това ще е първият път, когато цялата серия iPhone разполага с OLED панели. Технологията беше въведена с iPhone X, но заедно с него компанията предложи и LCD модел, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са с OLED панели, но iPhone 11 все още е с LCD. Наскоро самата компания потвърди, че iPhone 12 ще се доставя няколко седмици по-късно от обичайното, а като имаме предвид забавянията заради пандемията от коронавирус и това, че тази есен моделите ще са цели четири, може би можем да очакваме поетапна схема за пускането им на пазара. Всъщност някои слухове сочат, че Apple ще пусне своите смартфони на два етапа – двата 6.1 инчови на първия и 6.7 и 5.4 инчовите на втория етап, но дали това ще стане точно така, няма как да бъдем сигурни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This