Изберете страница

Появи се снимка на OLED дисплея на iPhone 12

С наближаване на есента, течовете по адрес на iPhone 12 също се увеличават, а много от тях идват от веригата за доставки на компоненти на Apple. Сега ново изображение, публикувано в Twitter от @MrWhite може би показва OLED дисплея, който ще се ползва в тазгодишните модели на компанията.

Трудно е да се различат много детайли от самата снимка, а съпътстващото съобщение “iPhone 12 OLED screen” не предоставя повече информация, така че можем да видим само, че прорезът все още съществува, без дори да успеем да определим големината му.

Очаква се Apple да пусне четири модела iPhone 12 тази есен, които ще са с 5G свързаност и OLED дисплеи. iPhone 12 ще се предлага с 5.4 и 6.2 инчов екран, a iPhone 12 Pro – с 6.1 и 6.7 инчов. Като се има предвид, че в описанието към изтеклата снимка не се споменава Pro, възможно е тя да показва дисплея на 5.4, или 6.1 инчовия iPhone 12.

Всъщност това ще е първият път, когато цялата серия iPhone разполага с OLED панели. Технологията беше въведена с iPhone X, но заедно с него компанията предложи и LCD модел, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са с OLED панели, но iPhone 11 все още е с LCD. Наскоро самата компания потвърди, че iPhone 12 ще се доставя няколко седмици по-късно от обичайното, а като имаме предвид забавянията заради пандемията от коронавирус и това, че тази есен моделите ще са цели четири, може би можем да очакваме поетапна схема за пускането им на пазара. Всъщност някои слухове сочат, че Apple ще пусне своите смартфони на два етапа – двата 6.1 инчови на първия и 6.7 и 5.4 инчовите на втория етап, но дали това ще стане точно така, няма как да бъдем сигурни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This