Изберете страница

Появиха се снимки на следващото поколение AirPods

Феновете на Apple изглежда могат да очакват още една изненада от любимата си компания по празниците, след като миналата седмица един от най-плодотворните източници на слухове за нея заяви, че тя все още планира да пусне на пазара следващото поколение безжични слушалки AirPods.

AirPods бяха представени през 2016 година, след което излизането им на пазара се забави до средата на декември същата година. Apple не е първата компания, която пуска подобни слушалки, но както често се случва, те се оказаха много успешен продукт, а на нея и беше нужна година, за да навакса търсенето.

Миналата година компанията представи и безжичното си зарядно AirPower, което обаче все още не е достигнало до потребителите, а заедно с него се очаква и второто поколение слушалки. За AirPods 2 обаче все още има надежда, след като в Twitter се появиха няколко снимки:

Анонимният потребител Mr White сподели кадри на десетки кутии, но не и подробности за това, кога ще ги видим на пазара. Можем само да се надяваме, че Apple ще ни зарадва преди празниците.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This