Изберете Страница

Появиха се снимки на следващото поколение AirPods

Феновете на Apple изглежда могат да очакват още една изненада от любимата си компания по празниците, след като миналата седмица един от най-плодотворните източници на слухове за нея заяви, че тя все още планира да пусне на пазара следващото поколение безжични слушалки AirPods.

AirPods бяха представени през 2016 година, след което излизането им на пазара се забави до средата на декември същата година. Apple не е първата компания, която пуска подобни слушалки, но както често се случва, те се оказаха много успешен продукт, а на нея и беше нужна година, за да навакса търсенето.

Миналата година компанията представи и безжичното си зарядно AirPower, което обаче все още не е достигнало до потребителите, а заедно с него се очаква и второто поколение слушалки. За AirPods 2 обаче все още има надежда, след като в Twitter се появиха няколко снимки:

Анонимният потребител Mr White сподели кадри на десетки кутии, но не и подробности за това, кога ще ги видим на пазара. Можем само да се надяваме, че Apple ще ни зарадва преди празниците.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This