Изберете Страница

Появиха се снимки на следващото поколение AirPods

Феновете на Apple изглежда могат да очакват още една изненада от любимата си компания по празниците, след като миналата седмица един от най-плодотворните източници на слухове за нея заяви, че тя все още планира да пусне на пазара следващото поколение безжични слушалки AirPods.

AirPods бяха представени през 2016 година, след което излизането им на пазара се забави до средата на декември същата година. Apple не е първата компания, която пуска подобни слушалки, но както често се случва, те се оказаха много успешен продукт, а на нея и беше нужна година, за да навакса търсенето.

Миналата година компанията представи и безжичното си зарядно AirPower, което обаче все още не е достигнало до потребителите, а заедно с него се очаква и второто поколение слушалки. За AirPods 2 обаче все още има надежда, след като в Twitter се появиха няколко снимки:

Анонимният потребител Mr White сподели кадри на десетки кутии, но не и подробности за това, кога ще ги видим на пазара. Можем само да се надяваме, че Apple ще ни зарадва преди празниците.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар