Феновете на Apple изглежда могат да очакват още една изненада от любимата си компания по празниците, след като миналата седмица един от най-плодотворните източници на слухове за нея заяви, че тя все още планира да пусне на пазара следващото поколение безжични слушалки AirPods.

AirPods бяха представени през 2016 година, след което излизането им на пазара се забави до средата на декември същата година. Apple не е първата компания, която пуска подобни слушалки, но както често се случва, те се оказаха много успешен продукт, а на нея и беше нужна година, за да навакса търсенето.

Миналата година компанията представи и безжичното си зарядно AirPower, което обаче все още не е достигнало до потребителите, а заедно с него се очаква и второто поколение слушалки. За AirPods 2 обаче все още има надежда, след като в Twitter се появиха няколко снимки:

Анонимният потребител Mr White сподели кадри на десетки кутии, но не и подробности за това, кога ще ги видим на пазара. Можем само да се надяваме, че Apple ще ни зарадва преди празниците.