Изберете Страница

Появиха се снимки на ранен прототип полупрозрачни AirPods

Появиха се снимки на полупрозрачни AirPods, които изглежда са прототип на ранните версии на популярните безжични слушалки на Apple. Публикувани в Twitter от Джулио Зомпети, изображенията показват, че прототипът има до голяма степен порзрачен корпус, като само частта за ухото, е направена от непрозрачна бяла пластмаса.


Освен дисковата секция в горната част, останалата конструкция позволява да се видят компонентите вътре, включително електрическите връзки и батерията. Според Зомпети, колекционер на прототипи на хардуера на Apple, показаният модел са “прозрачни прототипни слушалки”. Въпреки че той не предоставя повече информация за мистериозните тапи, като се има предивид постиженията му при споделяне на оригинални артикули, както и тенденциите на Apple в предпроизводствения дизайн, най-вероятно това е истински прототип.

Например, прототип на Macintosh се появи през 2020 година, отново използвайки прозрачен пластмасов корпус, вместо непрозрачен материал. Това осигурява редица предимства, включително показване на вътрешни хлабини по време на разработка. На 23 ноември Зомпети сподели и снимка на 29 ватов прототип на Apple Charger, който отново използва прозрачна пластмаса за по-голямата част от корпуса.

Въпреки, че не е бил предназначен за продажба, прототипът на AirPods поне загатва за един път, който компанията би могла да поеме за цвета на хардуера, вместо да се придържа към стандартното бяло.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This