Изберете страница

Появиха се снимки на ранен прототип полупрозрачни AirPods

Появиха се снимки на полупрозрачни AirPods, които изглежда са прототип на ранните версии на популярните безжични слушалки на Apple. Публикувани в Twitter от Джулио Зомпети, изображенията показват, че прототипът има до голяма степен порзрачен корпус, като само частта за ухото, е направена от непрозрачна бяла пластмаса.


Освен дисковата секция в горната част, останалата конструкция позволява да се видят компонентите вътре, включително електрическите връзки и батерията. Според Зомпети, колекционер на прототипи на хардуера на Apple, показаният модел са “прозрачни прототипни слушалки”. Въпреки че той не предоставя повече информация за мистериозните тапи, като се има предивид постиженията му при споделяне на оригинални артикули, както и тенденциите на Apple в предпроизводствения дизайн, най-вероятно това е истински прототип.

Например, прототип на Macintosh се появи през 2020 година, отново използвайки прозрачен пластмасов корпус, вместо непрозрачен материал. Това осигурява редица предимства, включително показване на вътрешни хлабини по време на разработка. На 23 ноември Зомпети сподели и снимка на 29 ватов прототип на Apple Charger, който отново използва прозрачна пластмаса за по-голямата част от корпуса.

Въпреки, че не е бил предназначен за продажба, прототипът на AirPods поне загатва за един път, който компанията би могла да поеме за цвета на хардуера, вместо да се придържа към стандартното бяло.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This