Изберете Страница

Появиха се снимки на ранен прототип полупрозрачни AirPods

Появиха се снимки на полупрозрачни AirPods, които изглежда са прототип на ранните версии на популярните безжични слушалки на Apple. Публикувани в Twitter от Джулио Зомпети, изображенията показват, че прототипът има до голяма степен порзрачен корпус, като само частта за ухото, е направена от непрозрачна бяла пластмаса.


Освен дисковата секция в горната част, останалата конструкция позволява да се видят компонентите вътре, включително електрическите връзки и батерията. Според Зомпети, колекционер на прототипи на хардуера на Apple, показаният модел са “прозрачни прототипни слушалки”. Въпреки че той не предоставя повече информация за мистериозните тапи, като се има предивид постиженията му при споделяне на оригинални артикули, както и тенденциите на Apple в предпроизводствения дизайн, най-вероятно това е истински прототип.

Например, прототип на Macintosh се появи през 2020 година, отново използвайки прозрачен пластмасов корпус, вместо непрозрачен материал. Това осигурява редица предимства, включително показване на вътрешни хлабини по време на разработка. На 23 ноември Зомпети сподели и снимка на 29 ватов прототип на Apple Charger, който отново използва прозрачна пластмаса за по-голямата част от корпуса.

Въпреки, че не е бил предназначен за продажба, прототипът на AirPods поне загатва за един път, който компанията би могла да поеме за цвета на хардуера, вместо да се придържа към стандартното бяло.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This