Изберете Страница

Появиха се снимки на ранен прототип полупрозрачни AirPods

Появиха се снимки на полупрозрачни AirPods, които изглежда са прототип на ранните версии на популярните безжични слушалки на Apple. Публикувани в Twitter от Джулио Зомпети, изображенията показват, че прототипът има до голяма степен порзрачен корпус, като само частта за ухото, е направена от непрозрачна бяла пластмаса.


Освен дисковата секция в горната част, останалата конструкция позволява да се видят компонентите вътре, включително електрическите връзки и батерията. Според Зомпети, колекционер на прототипи на хардуера на Apple, показаният модел са “прозрачни прототипни слушалки”. Въпреки че той не предоставя повече информация за мистериозните тапи, като се има предивид постиженията му при споделяне на оригинални артикули, както и тенденциите на Apple в предпроизводствения дизайн, най-вероятно това е истински прототип.

Например, прототип на Macintosh се появи през 2020 година, отново използвайки прозрачен пластмасов корпус, вместо непрозрачен материал. Това осигурява редица предимства, включително показване на вътрешни хлабини по време на разработка. На 23 ноември Зомпети сподели и снимка на 29 ватов прототип на Apple Charger, който отново използва прозрачна пластмаса за по-голямата част от корпуса.

Въпреки, че не е бил предназначен за продажба, прототипът на AirPods поне загатва за един път, който компанията би могла да поеме за цвета на хардуера, вместо да се придържа към стандартното бяло.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This