Нов теч разкри панелите на следавщото поколение iPhone. Източник на снимките, публикувани в Reddit, е човек по веригата за доставки на компоненти на Apple, а ако те се окажат реални, ще бъдат един от най-интересните течове, свързани с десетия юбилеен модел iPhone.

Предният панел изцяло потвърждава предишните слухове за дисплей от край до край, а на задния виждаме вертикално разположена двойна камера. Безспорно най-интересното в тази снимка е липсата на бутон за сензора за пръстови отпечатъци на гърба на телефона, което може би потвърждава спекулациите, че компанията най-сетне се е справила с техническите предизвикателства, около вграждането му под екрана.

На втората снимка виждаме и панелите на iPhone 7s/7s Plus, които ще запазят познатият ни от предишните модели дизайн и ще бъдат само лек ъпгрейд на iPhone 7/7 Plus:

Можем само да се надяваме, че слуховете за евентуално закъснение на iPhone 8 ще останат в миналото и той ще достигне до пазара навреме, за да зарадва феновете на марката по случай десетия рожден ден на емблематичния смартфон.