Изберете Страница

Появиха се първите клипове на Galaxy S8 – основният конкурент на iPhone 8

След като вчера Samsung разпрати поканите за своето офиицално събитие на 29 март в Ню Йорк, където ще дебютира Galaxy S8, в интернет пространството се появиха и първите кратки клипчета с негово участие:

Както знаете, след огромния гаф със самозапалващия се Note 7 миналата година, който безславно беше изтеглен от търговската мрежа, корейският гигант ще се опита да върне феновете в своя лагер с два смартфона, които ще притежават някои от спряганите във връзка с iPhone 8 характеристики, а именно голям дисплей от край до край и скенер за ириса на окото.

Всъщност всички очакваха премиерата на новия флагман да се състои още сега, по време на Световния мобилен конгрес, който се провежда в момента в Барселона, но явно корейците си дават още малко време за последни тестове и проверки, за да избегнат нови грешки. Очаква се Galaxy S8 да бъде в два размера –  с 5.6 и 5.8 иннчов дисплей, драстично намалени рамки около екрана, процесор Snapdragon 835, 4GB оперативна памет, сертификат IP68 за водо и прахо устойчивост, 12 мегапикселова задна камера, скенер за ириса на окото и слушалки AKG в комплекта.

След като в момента неговият предшественик Galaxy S7 отчаяно се бори да задържи феновете с големи отстъпки, примамливи цветови варианти и подаръци като Gaer Fit 2, всички погледи са насочени към новите модели, а може би най-често задавания въпрос е: “ успя ли Samsung да идентифицира проблема със самозапалващата се батерия и до колко безопасен ще е Galaxy S8?“. С ранната му премиера, компанията отново ще се опита да окрадне клиенти от своя вечен съперник в лицето на Apple, предлагайки им своя прочит на най-любопитните характеристики, спрягани във връзка с iPhone 8, но до колко е възможно това, ще покаже само времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This