Изберете страница

Появиха се първите клипове на Galaxy S8 – основният конкурент на iPhone 8

След като вчера Samsung разпрати поканите за своето офиицално събитие на 29 март в Ню Йорк, където ще дебютира Galaxy S8, в интернет пространството се появиха и първите кратки клипчета с негово участие:

Както знаете, след огромния гаф със самозапалващия се Note 7 миналата година, който безславно беше изтеглен от търговската мрежа, корейският гигант ще се опита да върне феновете в своя лагер с два смартфона, които ще притежават някои от спряганите във връзка с iPhone 8 характеристики, а именно голям дисплей от край до край и скенер за ириса на окото.

Всъщност всички очакваха премиерата на новия флагман да се състои още сега, по време на Световния мобилен конгрес, който се провежда в момента в Барселона, но явно корейците си дават още малко време за последни тестове и проверки, за да избегнат нови грешки. Очаква се Galaxy S8 да бъде в два размера –  с 5.6 и 5.8 иннчов дисплей, драстично намалени рамки около екрана, процесор Snapdragon 835, 4GB оперативна памет, сертификат IP68 за водо и прахо устойчивост, 12 мегапикселова задна камера, скенер за ириса на окото и слушалки AKG в комплекта.

След като в момента неговият предшественик Galaxy S7 отчаяно се бори да задържи феновете с големи отстъпки, примамливи цветови варианти и подаръци като Gaer Fit 2, всички погледи са насочени към новите модели, а може би най-често задавания въпрос е: “ успя ли Samsung да идентифицира проблема със самозапалващата се батерия и до колко безопасен ще е Galaxy S8?“. С ранната му премиера, компанията отново ще се опита да окрадне клиенти от своя вечен съперник в лицето на Apple, предлагайки им своя прочит на най-любопитните характеристики, спрягани във връзка с iPhone 8, но до колко е възможно това, ще покаже само времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This