Изберете Страница

Появиха се първите клипове на Galaxy S8 – основният конкурент на iPhone 8

След като вчера Samsung разпрати поканите за своето офиицално събитие на 29 март в Ню Йорк, където ще дебютира Galaxy S8, в интернет пространството се появиха и първите кратки клипчета с негово участие:

Както знаете, след огромния гаф със самозапалващия се Note 7 миналата година, който безславно беше изтеглен от търговската мрежа, корейският гигант ще се опита да върне феновете в своя лагер с два смартфона, които ще притежават някои от спряганите във връзка с iPhone 8 характеристики, а именно голям дисплей от край до край и скенер за ириса на окото.

Всъщност всички очакваха премиерата на новия флагман да се състои още сега, по време на Световния мобилен конгрес, който се провежда в момента в Барселона, но явно корейците си дават още малко време за последни тестове и проверки, за да избегнат нови грешки. Очаква се Galaxy S8 да бъде в два размера –  с 5.6 и 5.8 иннчов дисплей, драстично намалени рамки около екрана, процесор Snapdragon 835, 4GB оперативна памет, сертификат IP68 за водо и прахо устойчивост, 12 мегапикселова задна камера, скенер за ириса на окото и слушалки AKG в комплекта.

След като в момента неговият предшественик Galaxy S7 отчаяно се бори да задържи феновете с големи отстъпки, примамливи цветови варианти и подаръци като Gaer Fit 2, всички погледи са насочени към новите модели, а може би най-често задавания въпрос е: “ успя ли Samsung да идентифицира проблема със самозапалващата се батерия и до колко безопасен ще е Galaxy S8?“. С ранната му премиера, компанията отново ще се опита да окрадне клиенти от своя вечен съперник в лицето на Apple, предлагайки им своя прочит на най-любопитните характеристики, спрягани във връзка с iPhone 8, но до колко е възможно това, ще покаже само времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар