Изберете страница

Появиха се нови детайли за бъдещия iPhone 8

Може би най-очакваното събитие през следващата година е премиерата на изцяло обновения, юбилеен модел на най-известния смартфон в света – iPhone 8. Разбира се слуховете за него започнаха едва ли не веднага след представянето на iPhone 7 и се увеличават лавинообразно, тъй като на този модел се възлагат големи надежди за редица ключови промени.

Анализаторът от KGI Мин-Чи Куо, който се слави с достоверните си прогнози по отношение на продуктите на Apple, сподели, че iPhone 8 ще дойде в два размера – 4.7 и 5.5 инчов, като и за двата компанията ще използва LCD дисплеи, но ще има и една версия на големия модел, която ще притежава така дългоочаквания OLED панел. Ще се запази и различието при камерите, като отново по-големия вариант с OLED панел, ще бъде с двойна леща, а при останалите два – с единчна. Тези изводи анализаторът прави, възоснова на увеличените продажби на компоненти и в частност тези на Largan, която е изключителен доставчик на телеобектива на сегашния модел iPhone 7 Plus, а поводът за частичната промяна е това, че в противен случай, компанията би се изправила пред огромен недостиг на части.

За жалост в доклада на Куо не се споменава нищо за извит от край до край дисплей, който е една от най-очакваните новости в бъдещия iPhone 8, както и за това дали компанията най-сетне ще се отърве от своя емблематичен хоум бутон, като го вгради заедно със сензора за отпечатъци под екрана.

Това, което ще направи труден изборът на потребителите е поредната диференциация между моделите, при която вече освен разликата в размера и качеството на камерата между по-малкия и по-големия вариант, вече ще има такава и при идентичните по големина разновидности на iPhone 8 Plus, но все пак нека изчакаме следващия септември, за да разберем коя от всички прогнози за юбилейния смартфон на Apple, ще се окаже най-близо до истината.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This