Изберете Страница

Потребители се оплакват от Bluetooth свързаността с новия M1 Mac mini

Новият Mac mini с чип М1 се предлага от известно време и въпреки, че машината впечатлява с невероятната си производителност, тя също така създава и някои проблеми за потребителите. По-конкретно вече има оплаквания от проблеми с Bluetooth свързаността.

Влогърът Патрик Томасо е един от тези потребители, които имат проблем с използването на Bluetooth аксесоари с новия си Mac mini и ги описва в клип в свия канал:

Според Томасо, използването на Bluetooth мишка с машината е почти невъзможно, тъй като връзката се губи през цялото време. Той вече е използвал Logitech MX Master 3 и Magic Mouse 2, но и двата модела страдат от прекъсванията по време на употреба. Влогърът се оплаква и от прекъсвания при сдвояване с AirPods Pro и други безжични аксесоари към Mac mini, а в Reddit вече има доста подобни отзиви от други потребители, които сочат, че машината въобще не разпознава Bluetooth мишка и клавиатура, което я прави неизползваема.

Причината за тези проблеми все още е неизвестна, тъй като това може да е дължи на софтуерна грешка, или хардуерна неизправност. Apple все още не е излязла с официално становище по въпроса и за съжаление няма известни решения на проблема, освен изпозването на Bluetooth приемник от трети страни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар