Изберете страница

Потребители се оплакват от Bluetooth свързаността с новия M1 Mac mini

Новият Mac mini с чип М1 се предлага от известно време и въпреки, че машината впечатлява с невероятната си производителност, тя също така създава и някои проблеми за потребителите. По-конкретно вече има оплаквания от проблеми с Bluetooth свързаността.

Влогърът Патрик Томасо е един от тези потребители, които имат проблем с използването на Bluetooth аксесоари с новия си Mac mini и ги описва в клип в свия канал:

Според Томасо, използването на Bluetooth мишка с машината е почти невъзможно, тъй като връзката се губи през цялото време. Той вече е използвал Logitech MX Master 3 и Magic Mouse 2, но и двата модела страдат от прекъсванията по време на употреба. Влогърът се оплаква и от прекъсвания при сдвояване с AirPods Pro и други безжични аксесоари към Mac mini, а в Reddit вече има доста подобни отзиви от други потребители, които сочат, че машината въобще не разпознава Bluetooth мишка и клавиатура, което я прави неизползваема.

Причината за тези проблеми все още е неизвестна, тъй като това може да е дължи на софтуерна грешка, или хардуерна неизправност. Apple все още не е излязла с официално становище по въпроса и за съжаление няма известни решения на проблема, освен изпозването на Bluetooth приемник от трети страни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This