Изберете страница

Потребители се оплакват от Bluetooth свързаността с новия M1 Mac mini

Новият Mac mini с чип М1 се предлага от известно време и въпреки, че машината впечатлява с невероятната си производителност, тя също така създава и някои проблеми за потребителите. По-конкретно вече има оплаквания от проблеми с Bluetooth свързаността.

Влогърът Патрик Томасо е един от тези потребители, които имат проблем с използването на Bluetooth аксесоари с новия си Mac mini и ги описва в клип в свия канал:

Според Томасо, използването на Bluetooth мишка с машината е почти невъзможно, тъй като връзката се губи през цялото време. Той вече е използвал Logitech MX Master 3 и Magic Mouse 2, но и двата модела страдат от прекъсванията по време на употреба. Влогърът се оплаква и от прекъсвания при сдвояване с AirPods Pro и други безжични аксесоари към Mac mini, а в Reddit вече има доста подобни отзиви от други потребители, които сочат, че машината въобще не разпознава Bluetooth мишка и клавиатура, което я прави неизползваема.

Причината за тези проблеми все още е неизвестна, тъй като това може да е дължи на софтуерна грешка, или хардуерна неизправност. Apple все още не е излязла с официално становище по въпроса и за съжаление няма известни решения на проблема, освен изпозването на Bluetooth приемник от трети страни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This