Изберете Страница

Потребители се оплакват от Bluetooth свързаността с новия M1 Mac mini

Новият Mac mini с чип М1 се предлага от известно време и въпреки, че машината впечатлява с невероятната си производителност, тя също така създава и някои проблеми за потребителите. По-конкретно вече има оплаквания от проблеми с Bluetooth свързаността.

Влогърът Патрик Томасо е един от тези потребители, които имат проблем с използването на Bluetooth аксесоари с новия си Mac mini и ги описва в клип в свия канал:

Според Томасо, използването на Bluetooth мишка с машината е почти невъзможно, тъй като връзката се губи през цялото време. Той вече е използвал Logitech MX Master 3 и Magic Mouse 2, но и двата модела страдат от прекъсванията по време на употреба. Влогърът се оплаква и от прекъсвания при сдвояване с AirPods Pro и други безжични аксесоари към Mac mini, а в Reddit вече има доста подобни отзиви от други потребители, които сочат, че машината въобще не разпознава Bluetooth мишка и клавиатура, което я прави неизползваема.

Причината за тези проблеми все още е неизвестна, тъй като това може да е дължи на софтуерна грешка, или хардуерна неизправност. Apple все още не е излязла с официално становище по въпроса и за съжаление няма известни решения на проблема, освен изпозването на Bluetooth приемник от трети страни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This