Изберете страница

Потребители се оплакват от проблеми с клавиатурата на 12 инчовия MacBook Pro 2016

Ако следите страницата на Apple Support, може би вече сте се натъкнали на доста обемистата тема за проблеми с заседнали бутони на клавиатурата при новия 12 инчов модел MacBook Pro.

Някои потребители разказват, че са успели да ги оправят сами, чрез почистване, но други са стигнали до гаранционна замяна на машитните. За съжаление новите бройки често имат същия проблем.

Темата с тези оплаквания вече достигна 5 страници и продължава да расте, а това заедно с появата на един и същ проблем и при вече заменените лаптопи, поставя отново на дневен ред въпроса, понижи ли се качеството на продуктите на Apple в последните години?

След като се оказа, че обявеният на премиерата живот на батериите на MacBook Pro 2016, не отговаря на действителните резултати и дори се стигна до отказ на Consumer Reports да даде препоръка за закупуването им, което в последствие беше коригирано след софтуерна актуализация и повторни тестове, какво ли още може да излезе на яве, няколко месеца след премиерата на лаптопите?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This