Изберете Страница

Потребители се оплакват от проблеми с клавиатурата на 12 инчовия MacBook Pro 2016

Ако следите страницата на Apple Support, може би вече сте се натъкнали на доста обемистата тема за проблеми с заседнали бутони на клавиатурата при новия 12 инчов модел MacBook Pro.

Някои потребители разказват, че са успели да ги оправят сами, чрез почистване, но други са стигнали до гаранционна замяна на машитните. За съжаление новите бройки често имат същия проблем.

Темата с тези оплаквания вече достигна 5 страници и продължава да расте, а това заедно с появата на един и същ проблем и при вече заменените лаптопи, поставя отново на дневен ред въпроса, понижи ли се качеството на продуктите на Apple в последните години?

След като се оказа, че обявеният на премиерата живот на батериите на MacBook Pro 2016, не отговаря на действителните резултати и дори се стигна до отказ на Consumer Reports да даде препоръка за закупуването им, което в последствие беше коригирано след софтуерна актуализация и повторни тестове, какво ли още може да излезе на яве, няколко месеца след премиерата на лаптопите?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This