Изберете страница

Потребители се оплакват от проблеми с клавиатурата на 12 инчовия MacBook Pro 2016

Ако следите страницата на Apple Support, може би вече сте се натъкнали на доста обемистата тема за проблеми с заседнали бутони на клавиатурата при новия 12 инчов модел MacBook Pro.

Някои потребители разказват, че са успели да ги оправят сами, чрез почистване, но други са стигнали до гаранционна замяна на машитните. За съжаление новите бройки често имат същия проблем.

Темата с тези оплаквания вече достигна 5 страници и продължава да расте, а това заедно с появата на един и същ проблем и при вече заменените лаптопи, поставя отново на дневен ред въпроса, понижи ли се качеството на продуктите на Apple в последните години?

След като се оказа, че обявеният на премиерата живот на батериите на MacBook Pro 2016, не отговаря на действителните резултати и дори се стигна до отказ на Consumer Reports да даде препоръка за закупуването им, което в последствие беше коригирано след софтуерна актуализация и повторни тестове, какво ли още може да излезе на яве, няколко месеца след премиерата на лаптопите?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This