Изберете Страница

Потребители се оплакват от проблеми с клавиатурата на 12 инчовия MacBook Pro 2016

Ако следите страницата на Apple Support, може би вече сте се натъкнали на доста обемистата тема за проблеми с заседнали бутони на клавиатурата при новия 12 инчов модел MacBook Pro.

Някои потребители разказват, че са успели да ги оправят сами, чрез почистване, но други са стигнали до гаранционна замяна на машитните. За съжаление новите бройки често имат същия проблем.

Темата с тези оплаквания вече достигна 5 страници и продължава да расте, а това заедно с появата на един и същ проблем и при вече заменените лаптопи, поставя отново на дневен ред въпроса, понижи ли се качеството на продуктите на Apple в последните години?

След като се оказа, че обявеният на премиерата живот на батериите на MacBook Pro 2016, не отговаря на действителните резултати и дори се стигна до отказ на Consumer Reports да даде препоръка за закупуването им, което в последствие беше коригирано след софтуерна актуализация и повторни тестове, какво ли още може да излезе на яве, няколко месеца след премиерата на лаптопите?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This