Пътят, който ни доведе до новото поколение iPhone, беше дълъг и интересен, осеян с множество изтичания, които ни разкриха почти всичко за смартфоните. През последните месеци научихме, че ще има три модела, как ще изглеждат те, какви ще са спецификациите им и дори имената им. Сега, седмица след като Apple представи iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X, може би си имслите, че течовете за тях вече са спрели, но това не е съвсем вярно.

Първите два нови модела iPhone ще се появят по магазините този петък, 22 септември, а ето и последното изтичане на информация за тях:

Както може би предположихте, това са снимки на запечатаните кутии, които отпътуват към бъдещите си собственици, публикувани в китайската социална мрежа Weibo през уикенда. Това е, слуховете свършиха, предстои да се запознаем отблизо с iPhone 8, iPhone 8 Plus и разбира се с iPhone X и да споделяме впечатленията си от тях, а може би съвсем скоро ще се появят първите спекулации за моделите, които Apple разработва за следващата година.