Изберете страница

Поредните догадки за името на десетия юбилеен модел iPhone

Apple ще представи цели три модела iPhone тази година, като два от тях ще са регулярния ъпгрейд на миналогодишните, а третият е този, който всички очакваме със затаен дъх – десетия юбилеен iPhone, който ще отбележи годишнината на емблематичния смартфон с пълен редизайн и куп нови функции.

Как обаче ще ги нарече компанията? Всички ние ги споменаваме като iPhone 7s, iPhone 7s Plus и iPhone 8, но все повече доклади сочат, че имената им няма да бъдат такива.

Наскоро научихме, че на 12 септември всъщност ще видим iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone Edition. Други източници твърдят, че юбилейният модел ще се нарича iPhone X, а трети настояват, че имената им ще са iPhone 7s, iPhone 7s Plus и iPhone X Edition. Всичко това е много объркващо, а в цялата тази каша се намеси и популярният лейкър Евън Блас (@evleaks), който разбира се има свое виждане по въпроса за названията:

Твърденията му са базирани на информация от вътрешната база данни на неназован голям, европейски оператор, според които Edition ще присъства в името на най-луксозния модел iPhone тази година, но не е ясно дали то ще е iPhone X Edition или само iPhone Edition. Можем да допуснем също, че десетият юбилеен модел ще се казва iPhone 8 Edition.

Всъщност какво значение има самото име на устройството, когато то въплащава надеждите на потребителите за промяна и тези на самата компания за по-големи продажби? Както и да се казва най-луксозния модел iPhone тази година, той ще струва близо 1000 долара и ще донесе на феновете дългоочаквани промени като OLED дисплей от край до край, възможност за безжично зареждане, подобрена водоустойчивост, опция за лицево разпознаване и възможност за използване на приложения с добавена реалност. Мистерията около името му ще се разбули следавщия вторник, когато Тим Кук излезе на сцената на новата конферентна зала Steve Jobs Theater и прикове вниманието на феновете по цял свят с поредното малко лъскаво устройство в ръка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This