Изберете Страница

Поредните догадки за името на десетия юбилеен модел iPhone

Apple ще представи цели три модела iPhone тази година, като два от тях ще са регулярния ъпгрейд на миналогодишните, а третият е този, който всички очакваме със затаен дъх – десетия юбилеен iPhone, който ще отбележи годишнината на емблематичния смартфон с пълен редизайн и куп нови функции.

Как обаче ще ги нарече компанията? Всички ние ги споменаваме като iPhone 7s, iPhone 7s Plus и iPhone 8, но все повече доклади сочат, че имената им няма да бъдат такива.

Наскоро научихме, че на 12 септември всъщност ще видим iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone Edition. Други източници твърдят, че юбилейният модел ще се нарича iPhone X, а трети настояват, че имената им ще са iPhone 7s, iPhone 7s Plus и iPhone X Edition. Всичко това е много объркващо, а в цялата тази каша се намеси и популярният лейкър Евън Блас (@evleaks), който разбира се има свое виждане по въпроса за названията:

Твърденията му са базирани на информация от вътрешната база данни на неназован голям, европейски оператор, според които Edition ще присъства в името на най-луксозния модел iPhone тази година, но не е ясно дали то ще е iPhone X Edition или само iPhone Edition. Можем да допуснем също, че десетият юбилеен модел ще се казва iPhone 8 Edition.

Всъщност какво значение има самото име на устройството, когато то въплащава надеждите на потребителите за промяна и тези на самата компания за по-големи продажби? Както и да се казва най-луксозния модел iPhone тази година, той ще струва близо 1000 долара и ще донесе на феновете дългоочаквани промени като OLED дисплей от край до край, възможност за безжично зареждане, подобрена водоустойчивост, опция за лицево разпознаване и възможност за използване на приложения с добавена реалност. Мистерията около името му ще се разбули следавщия вторник, когато Тим Кук излезе на сцената на новата конферентна зала Steve Jobs Theater и прикове вниманието на феновете по цял свят с поредното малко лъскаво устройство в ръка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

До премиерата на iPhone 14 не остава много време, а феновете са любопитни да видят новите устройства. Сега дизайнер създаде концепция, която показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16, ако се съди по слуховете до момента. Graphic Designer AR7 сподели в Twitter...

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This