Изберете Страница

Популярното фото-приложение Halide получи нови функции и ефекти

Популярното фото-приложение Halide, което предоставя на потребителите на iPhone по-голям контрол върху камерата на устройството при снимане, получи основна актуализация, която добавя наколко нови функции.

Снимките с портретен ефект вече са налични и в приложението, като то предоставя комбинация от интелигентно откриване на лице и точка на интерес, за да създаде портретите със замазан фон. Portrait Mode се комбинира с новата функция Depth Peaking, която е така проектирана, че да показва облика на 3D пространството при заснемане на кадъра, изпълзвайки дълбочинни ефекти. Новият режим Portrait Preview ще ви покаже и предварителен преглед на ефекта Portrait, когато е включен.

Всички снимки, заснети с този ефект, могат да бъдат прегледани с помощта на нов инструмент за триизмерно виждане, който ви позвоялва да се „разхождате“ в заснетите сцени, за да видите дълбочината по нов начин.

За собствениците на iPhone X, Halide вече предлага поддръжка на предната TrueDepth камера и нов набор инструменти за самостоятелно използване на ефектите. Предната камера поддържа и дълбочина на въртене и експортиране на дълбочинни карти, които могат да бъдат запазени в други редактори на изображения.

В допълнение към тези нови функции, Halide 1.7 предлага по-кратко време за заснемане, по-добра реакция и по-бързо стартиране, заедно с дизайнерските опции и поддръжка за отваряне на снимките в приложението Darkroom за редактиране с едно докосване. За да отпразнува старта на новата версия, компанията намали цената на Halide на 6.49 лв до утре.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This