Изберете Страница

Популярната програма Sleep Cycle вече е налична и за Apple Watch

Sleep Cycle е популярно приложение за проследяване на съня, достъпно до сега само за iPhone, но от него вече ще могат да се възползват и собствениците на Apple Watch. С новата апликация, те ще имат още повече функции за по-добро събуждане, както и опция „хъркане“.

Sleep Cycle използва технология за анализ на звука, за да открие кога потребителят хърка и да го предупреди внимателно с тиха вибрация, чрез часовника. Компанията твърди, че това няма да ви накара да се събудите, а просто да промените позата си, за да спрете да хъркате.

Освен това приложението има и тиха функция за събуждане, за да не тревожите никой, когато трябва да станете по-рано. То проследява сърдечния ритъм, предоставяйки данни, които можете да прегледате когато се събудите.

Всъщност хъркането по време на сън е по-вероятно да се появи в определени пози – нопример, ако спите по гръб, а предотвратяването му, чрез лекичко „побутване“, означава повече здрав сън и по-малко неудобства за тези около вас. Приложението следи движението ви, в опит да различи фазите на сън и да предостави информация за продължителността и качеството му, която може да бъде видяна както на часовника, така и на телефона и да бъде използвана за определяне на най-доброто време за събуждане сутрин.

Sleep Cycle вече е достъпно за сваляне и има набор безплатни функции, както и други, които могат да бъдат добавени чрез премиум абонамент от 29.99 долара на година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This