Изберете Страница

Популярната програма Sleep Cycle вече е налична и за Apple Watch

Sleep Cycle е популярно приложение за проследяване на съня, достъпно до сега само за iPhone, но от него вече ще могат да се възползват и собствениците на Apple Watch. С новата апликация, те ще имат още повече функции за по-добро събуждане, както и опция „хъркане“.

Sleep Cycle използва технология за анализ на звука, за да открие кога потребителят хърка и да го предупреди внимателно с тиха вибрация, чрез часовника. Компанията твърди, че това няма да ви накара да се събудите, а просто да промените позата си, за да спрете да хъркате.

Освен това приложението има и тиха функция за събуждане, за да не тревожите никой, когато трябва да станете по-рано. То проследява сърдечния ритъм, предоставяйки данни, които можете да прегледате когато се събудите.

Всъщност хъркането по време на сън е по-вероятно да се появи в определени пози – нопример, ако спите по гръб, а предотвратяването му, чрез лекичко „побутване“, означава повече здрав сън и по-малко неудобства за тези около вас. Приложението следи движението ви, в опит да различи фазите на сън и да предостави информация за продължителността и качеството му, която може да бъде видяна както на часовника, така и на телефона и да бъде използвана за определяне на най-доброто време за събуждане сутрин.

Sleep Cycle вече е достъпно за сваляне и има набор безплатни функции, както и други, които могат да бъдат добавени чрез премиум абонамент от 29.99 долара на година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Години наред достъпът до бета версиите за разработчици на iOS се осъществяваше само чрез съответния акаунт с годишен абонамент 99 долара. Тази година Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно за всички, които са се регистрирали като разработчици....

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Apple постави началото на изцяло нова категория устройства с първите си очила за смесена реалност Vision Pro. Компанията ги определя като “революционен пространствен компютър, който безпроблемно смесва дигитално съдържание с физическия свят”. Те разполагат с изцяло...

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Компанията изгради нова структура в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This