Изберете Страница

Популярната програма Sleep Cycle вече е налична и за Apple Watch

Sleep Cycle е популярно приложение за проследяване на съня, достъпно до сега само за iPhone, но от него вече ще могат да се възползват и собствениците на Apple Watch. С новата апликация, те ще имат още повече функции за по-добро събуждане, както и опция „хъркане“.

Sleep Cycle използва технология за анализ на звука, за да открие кога потребителят хърка и да го предупреди внимателно с тиха вибрация, чрез часовника. Компанията твърди, че това няма да ви накара да се събудите, а просто да промените позата си, за да спрете да хъркате.

Освен това приложението има и тиха функция за събуждане, за да не тревожите никой, когато трябва да станете по-рано. То проследява сърдечния ритъм, предоставяйки данни, които можете да прегледате когато се събудите.

Всъщност хъркането по време на сън е по-вероятно да се появи в определени пози – нопример, ако спите по гръб, а предотвратяването му, чрез лекичко „побутване“, означава повече здрав сън и по-малко неудобства за тези около вас. Приложението следи движението ви, в опит да различи фазите на сън и да предостави информация за продължителността и качеството му, която може да бъде видяна както на часовника, така и на телефона и да бъде използвана за определяне на най-доброто време за събуждане сутрин.

Sleep Cycle вече е достъпно за сваляне и има набор безплатни функции, както и други, които могат да бъдат добавени чрез премиум абонамент от 29.99 долара на година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This