Изберете страница

Популярната програма Sleep Cycle вече е налична и за Apple Watch

Sleep Cycle е популярно приложение за проследяване на съня, достъпно до сега само за iPhone, но от него вече ще могат да се възползват и собствениците на Apple Watch. С новата апликация, те ще имат още повече функции за по-добро събуждане, както и опция „хъркане“.

Sleep Cycle използва технология за анализ на звука, за да открие кога потребителят хърка и да го предупреди внимателно с тиха вибрация, чрез часовника. Компанията твърди, че това няма да ви накара да се събудите, а просто да промените позата си, за да спрете да хъркате.

Освен това приложението има и тиха функция за събуждане, за да не тревожите никой, когато трябва да станете по-рано. То проследява сърдечния ритъм, предоставяйки данни, които можете да прегледате когато се събудите.

Всъщност хъркането по време на сън е по-вероятно да се появи в определени пози – нопример, ако спите по гръб, а предотвратяването му, чрез лекичко „побутване“, означава повече здрав сън и по-малко неудобства за тези около вас. Приложението следи движението ви, в опит да различи фазите на сън и да предостави информация за продължителността и качеството му, която може да бъде видяна както на часовника, така и на телефона и да бъде използвана за определяне на най-доброто време за събуждане сутрин.

Sleep Cycle вече е достъпно за сваляне и има набор безплатни функции, както и други, които могат да бъдат добавени чрез премиум абонамент от 29.99 долара на година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This