Изберете Страница

Поканата за събитието на Apple крие някои тайни за iPhone 8

Видяхте ли ги? Те са точно пред очите ви и все пак са хитро прикрити в стилизирания образ на добре познатата ни нахапана ябълка. Да, поканата за дългоочакваното събитие на Apple, което ще се проведе на 12 септември в новата конферентна зала Steve Jobs в Apple Park, крие хитри препратки към десетия юбилеен модел iPhone.

Ето теориите на някои по-наблюдателни журналисти.

Джоана Стърн от Wall Street Journal посочва, че червеното, бялото и синьото в стилизираното лого не са само цветове, а изобразяват три отделни телефона:

И това е само върхът на айсберга. Следващата препратка е към очакваната висока цена на юбилейния модел и е открита от Алберто Багноли, който оприличава едната сянка на кредитна карта – хитър намек да си приготвим пари за най-скъпия модел в тазгодишното поколение:

Следват предположения за заоблените ъгли на телефона:

И дори за изцяло нов цвят:

Или за скрито потвърждение на OLED дисплея:

Ако продължим да се взираме и опитаме да премахнем част от магията с Photoshop филтър, за да изчезне изкривяването, можем да допуснем, че логото съдържа дори част от HomePod – интелигентния високоговорител на Apple.

Освен това самата покана небрежно подсказва, че това ще е първото събитие, което ще се проведе в Steve Jobs Theater и освен хардеура, ще видим и нея, заедно с първите й посетители от медиите. Но стига толкова, подразнихме любопитството ви, а сега всички заедно ще продължим да следим спекулациите до заветната дата, когато всичко ще стане ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила, твърдят последните слухове. И не само това – миналата седмица компанията е демонстрирала прототип на устройството пред членове на борда, което сочи, че то вече е в напреднал етап на разработка и може да дебютира...

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на...

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone, твъди известният анализатор Минг-Чи Куо в Twitter. В следващия си пост Куо разясни, че най-вероятно става въпрос за тестване на цветен дисплей с електронно мастило, който предлага по-ярък текст и...

0 коментара

Подайте коментар