Изберете Страница

Поканата за събитието на Apple крие някои тайни за iPhone 8

Видяхте ли ги? Те са точно пред очите ви и все пак са хитро прикрити в стилизирания образ на добре познатата ни нахапана ябълка. Да, поканата за дългоочакваното събитие на Apple, което ще се проведе на 12 септември в новата конферентна зала Steve Jobs в Apple Park, крие хитри препратки към десетия юбилеен модел iPhone.

Ето теориите на някои по-наблюдателни журналисти.

Джоана Стърн от Wall Street Journal посочва, че червеното, бялото и синьото в стилизираното лого не са само цветове, а изобразяват три отделни телефона:

И това е само върхът на айсберга. Следващата препратка е към очакваната висока цена на юбилейния модел и е открита от Алберто Багноли, който оприличава едната сянка на кредитна карта – хитър намек да си приготвим пари за най-скъпия модел в тазгодишното поколение:

Следват предположения за заоблените ъгли на телефона:

И дори за изцяло нов цвят:

Или за скрито потвърждение на OLED дисплея:

Ако продължим да се взираме и опитаме да премахнем част от магията с Photoshop филтър, за да изчезне изкривяването, можем да допуснем, че логото съдържа дори част от HomePod – интелигентния високоговорител на Apple.

Освен това самата покана небрежно подсказва, че това ще е първото събитие, което ще се проведе в Steve Jobs Theater и освен хардеура, ще видим и нея, заедно с първите й посетители от медиите. Но стига толкова, подразнихме любопитството ви, а сега всички заедно ще продължим да следим спекулациите до заветната дата, когато всичко ще стане ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Години наред достъпът до бета версиите за разработчици на iOS се осъществяваше само чрез съответния акаунт с годишен абонамент 99 долара. Тази година Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно за всички, които са се регистрирали като разработчици....

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Apple постави началото на изцяло нова категория устройства с първите си очила за смесена реалност Vision Pro. Компанията ги определя като “революционен пространствен компютър, който безпроблемно смесва дигитално съдържание с физическия свят”. Те разполагат с изцяло...

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Компанията изгради нова структура в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This