Изберете страница

Поканата за събитието на Apple крие някои тайни за iPhone 8

Видяхте ли ги? Те са точно пред очите ви и все пак са хитро прикрити в стилизирания образ на добре познатата ни нахапана ябълка. Да, поканата за дългоочакваното събитие на Apple, което ще се проведе на 12 септември в новата конферентна зала Steve Jobs в Apple Park, крие хитри препратки към десетия юбилеен модел iPhone.

Ето теориите на някои по-наблюдателни журналисти.

Джоана Стърн от Wall Street Journal посочва, че червеното, бялото и синьото в стилизираното лого не са само цветове, а изобразяват три отделни телефона:

И това е само върхът на айсберга. Следващата препратка е към очакваната висока цена на юбилейния модел и е открита от Алберто Багноли, който оприличава едната сянка на кредитна карта – хитър намек да си приготвим пари за най-скъпия модел в тазгодишното поколение:

Следват предположения за заоблените ъгли на телефона:

И дори за изцяло нов цвят:

Или за скрито потвърждение на OLED дисплея:

Ако продължим да се взираме и опитаме да премахнем част от магията с Photoshop филтър, за да изчезне изкривяването, можем да допуснем, че логото съдържа дори част от HomePod – интелигентния високоговорител на Apple.

Освен това самата покана небрежно подсказва, че това ще е първото събитие, което ще се проведе в Steve Jobs Theater и освен хардеура, ще видим и нея, заедно с първите й посетители от медиите. Но стига толкова, подразнихме любопитството ви, а сега всички заедно ще продължим да следим спекулациите до заветната дата, когато всичко ще стане ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This