Изберете страница

Позлатени iPhone 7 отбелязват затоплянето на отношенията между Путин и Тръмп

Руската компания за луксозни смартфони Cavlar, пусна два модела позлатен iPhone 7 с гравюри на новоизбрания американски президент Доналд Тръмп и колегата му – Владимир Путин.

В чест на затоплянето на отношението между двамата политици, компанията предлага луксозен комплект от двата смартфона в красива кутия, а устройствата вътре са така разположени, че президентите, като че ли се гледат влюбено.

Названието на подаръка е One World” и символизира началото на нов етап в руско-американските отношения. На гърба на телефоните са изписани цитати от химните на Русия и САЩ, а цената на комплекта е 6500 долара, като двата модела се продават и по отделно на сайта на компанията, заедно с позлатена док станция.

Това не е първия път, когато Cavlar изработва луксозни варианти на смартфони с лика на президентите. Преди две години, тя пусна подобен модел с портрета на Владимир Путин, а миналата година, след изборната победа на Тръмп на сайта й се появи и телефон с лицето на бизнесмена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This