Изберете Страница

Позлатени iPhone 7 отбелязват затоплянето на отношенията между Путин и Тръмп

Руската компания за луксозни смартфони Cavlar, пусна два модела позлатен iPhone 7 с гравюри на новоизбрания американски президент Доналд Тръмп и колегата му – Владимир Путин.

В чест на затоплянето на отношението между двамата политици, компанията предлага луксозен комплект от двата смартфона в красива кутия, а устройствата вътре са така разположени, че президентите, като че ли се гледат влюбено.

Названието на подаръка е One World” и символизира началото на нов етап в руско-американските отношения. На гърба на телефоните са изписани цитати от химните на Русия и САЩ, а цената на комплекта е 6500 долара, като двата модела се продават и по отделно на сайта на компанията, заедно с позлатена док станция.

Това не е първия път, когато Cavlar изработва луксозни варианти на смартфони с лика на президентите. Преди две години, тя пусна подобен модел с портрета на Владимир Путин, а миналата година, след изборната победа на Тръмп на сайта й се появи и телефон с лицето на бизнесмена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This