Изберете Страница

Позлатени iPhone 7 отбелязват затоплянето на отношенията между Путин и Тръмп

Руската компания за луксозни смартфони Cavlar, пусна два модела позлатен iPhone 7 с гравюри на новоизбрания американски президент Доналд Тръмп и колегата му – Владимир Путин.

В чест на затоплянето на отношението между двамата политици, компанията предлага луксозен комплект от двата смартфона в красива кутия, а устройствата вътре са така разположени, че президентите, като че ли се гледат влюбено.

Названието на подаръка е One World” и символизира началото на нов етап в руско-американските отношения. На гърба на телефоните са изписани цитати от химните на Русия и САЩ, а цената на комплекта е 6500 долара, като двата модела се продават и по отделно на сайта на компанията, заедно с позлатена док станция.

Това не е първия път, когато Cavlar изработва луксозни варианти на смартфони с лика на президентите. Преди две години, тя пусна подобен модел с портрета на Владимир Путин, а миналата година, след изборната победа на Тръмп на сайта й се появи и телефон с лицето на бизнесмена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This