Изберете Страница

Позлатени iPhone 7 отбелязват затоплянето на отношенията между Путин и Тръмп

Руската компания за луксозни смартфони Cavlar, пусна два модела позлатен iPhone 7 с гравюри на новоизбрания американски президент Доналд Тръмп и колегата му – Владимир Путин.

В чест на затоплянето на отношението между двамата политици, компанията предлага луксозен комплект от двата смартфона в красива кутия, а устройствата вътре са така разположени, че президентите, като че ли се гледат влюбено.

Названието на подаръка е One World” и символизира началото на нов етап в руско-американските отношения. На гърба на телефоните са изписани цитати от химните на Русия и САЩ, а цената на комплекта е 6500 долара, като двата модела се продават и по отделно на сайта на компанията, заедно с позлатена док станция.

Това не е първия път, когато Cavlar изработва луксозни варианти на смартфони с лика на президентите. Преди две години, тя пусна подобен модел с портрета на Владимир Путин, а миналата година, след изборната победа на Тръмп на сайта й се появи и телефон с лицето на бизнесмена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This