Изберете страница

Официалният профил на Beats в Instagram отново подклажда слуховете за Jet White iPhone 7

Снимка, качена в официалния профил на Beats by Dre в Instagram, отново развълнува потребителите, подгрявайки слуховете за появата на нов нюанс Jet White в гамата на iPhone 7. На пръв поглед тя изглежда много убедително, като изобразява лъскаво бял iPhone с черно лого на Apple на гърба, поставен небрежно до слушалките.

New moves. New places. #StudioWireless

Снимка, публикувана от Beats By Dre (@beatsbydre) на

Всъщност слухове за появата на този цвят в гамата на iPhone 7, се появиха още през ноември миналата година, но наистина изглежда малко вероятно точно Beats да е източник на теч, свързан с плановете на компанията, а ако се вгледаме малко по-внимателно, можем да предположим, че за кадъра е използван бял iPhone 5c или сребрист iPhone 7. Основният фокус в кадъра, разбира се пада върху слушалките Beats Studio, а самият телефон е леко замъглен и няма как да определим с точност модела, но според информация от 9to5Mac, Apple е потвърдила, че на снимката е сребрист iPhone 7, който заради комбинацията от осветление и ефекти, изглежда бял.

Гигантът представи два нови цвята черно през септември и наистина е малко вероятно да наруши традициите си и да предложи още един, преди есенното си събитие, но пък от друга страна, може би компанията има такива планове за бъдещите iPhone 7s и iPhone 7s Plus, за които се говори, че ще донесат само лек ъпгрейд на iPhone 7 и ще придружават изцяло новият iPhone 8 на премиерата му.

Можем да кажем само, че ако Apple се спре на този цвят, ще пожъне наистина голям успех сред потребителите, ако се съди по коментарите им в интернет пространството, след появата на първите слухове.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Apple пусна macOS Sonoma 14.4 на 7 март, но преходът към най-новата софтуерна актуализация не беше напълно безпроблемен за всички. Потребители докладваха редица бъгове, които значително влияят на ежедневния им работен процес. Някои потребители са имали проблеми със...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This