Всяка година, след като на пазара излезе новият модел iPhone, в интернет пространството се появяват безброй клипове на безумни тестове за издръжливост, като че ли влогърите се надпреварват да го унищожат, вместо да му се наслаждават. iPhone X не прави изключение, въпреки че се продава само от няколко дни.

Първият клип, който избрах да ви покажа, тества устройството при потапяна във вода. EverythingApplePro демонстрира в своето видео както потапяне в съд с вода, така и в река и дори при изпиране в пералня, а ако се питате какъв е резултата – изненадващо, iPhone X не показва признаци на повреда, което означава, че Apple си е свършила добре работата, що се отнася до хидроизолацията:

Следващото видео тества телефона за надраскване, изгаряне и огъване. Другият известен влогър, JerryRigEverything, демонстрира как екранът на iPhone X започва да показва признаци за надраскване при 6 степен по скалата на Mosh и по-дълбоки следи при следващата 7 степен, което съответства на останалите смартфони на пазара. Тестовете с гранитен плот и керемида, както и стъргането с бръснач също водят до потенциалното заплащане на 549 долара за ремонт на екрана. При нагряване с пламък, изгаря олеофобното покритие на дисплея, а дали той се огъва, вижте сами: