Изберете страница

Някои потребители се оплакват от прегряване на iPhone X и прекомерна консумация на данни

iPhone X несъмнено е най-иновативния модел, който компанията е създавала някога, но животът с него определено не е розов, поне за някои от гордите му собственици. Много от тях се оплакват, че телефоните им често прегряват и използват прекалено много данни, като в интенет пространството се появиха разкази дори и за поставени във фризер устройства.

Форумите на Apple Support и Reddit и Twitter са заляти с подобни постове, разказващи различни случаи, при които iPhone X прегрява и дори крашва докато работи с приложения, навигации, соцеални мрежи, или браузва в интернет. Според тях устройството се нагрява най-много на гърба, близо до логото, а в някои случаи отказва да стартира след това, при което Apple безмълвно го заменя.

Не е ясно какво причинява проблемите, но сред тях е и прекомерното използване на данни, като в тези случаи компанията просто съветва потребителите да ги изключват, отново без да дава обяснения.

Компанията със сигурност е наясно с проблемите на своя десети юбилеен модел iPhone и ще приложи поправки в следващите актуализации на операционната система, а до тогава ще се наложи засегнатите потребители да се обръщат за помощ към съпорта, или да използват гаранцията на устройствата си.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This