Изберете Страница

Някои потребители се оплакват от прегряване на iPhone X и прекомерна консумация на данни

iPhone X несъмнено е най-иновативния модел, който компанията е създавала някога, но животът с него определено не е розов, поне за някои от гордите му собственици. Много от тях се оплакват, че телефоните им често прегряват и използват прекалено много данни, като в интенет пространството се появиха разкази дори и за поставени във фризер устройства.

Форумите на Apple Support и Reddit и Twitter са заляти с подобни постове, разказващи различни случаи, при които iPhone X прегрява и дори крашва докато работи с приложения, навигации, соцеални мрежи, или браузва в интернет. Според тях устройството се нагрява най-много на гърба, близо до логото, а в някои случаи отказва да стартира след това, при което Apple безмълвно го заменя.

Не е ясно какво причинява проблемите, но сред тях е и прекомерното използване на данни, като в тези случаи компанията просто съветва потребителите да ги изключват, отново без да дава обяснения.

Компанията със сигурност е наясно с проблемите на своя десети юбилеен модел iPhone и ще приложи поправки в следващите актуализации на операционната система, а до тогава ще се наложи засегнатите потребители да се обръщат за помощ към съпорта, или да използват гаранцията на устройствата си.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This