Изберете страница

Някои потребители се оплакват от прегряване на iPhone X и прекомерна консумация на данни

iPhone X несъмнено е най-иновативния модел, който компанията е създавала някога, но животът с него определено не е розов, поне за някои от гордите му собственици. Много от тях се оплакват, че телефоните им често прегряват и използват прекалено много данни, като в интенет пространството се появиха разкази дори и за поставени във фризер устройства.

Форумите на Apple Support и Reddit и Twitter са заляти с подобни постове, разказващи различни случаи, при които iPhone X прегрява и дори крашва докато работи с приложения, навигации, соцеални мрежи, или браузва в интернет. Според тях устройството се нагрява най-много на гърба, близо до логото, а в някои случаи отказва да стартира след това, при което Apple безмълвно го заменя.

Не е ясно какво причинява проблемите, но сред тях е и прекомерното използване на данни, като в тези случаи компанията просто съветва потребителите да ги изключват, отново без да дава обяснения.

Компанията със сигурност е наясно с проблемите на своя десети юбилеен модел iPhone и ще приложи поправки в следващите актуализации на операционната система, а до тогава ще се наложи засегнатите потребители да се обръщат за помощ към съпорта, или да използват гаранцията на устройствата си.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This