Изберете Страница

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3, става ясно от оплаквания във форумите на MacRumors, Reddit и Apple.

Много от оплакванията са свързани със зарядни устройства от трети страни, като потребителите установяват, че те вече не работят с техните часовници. Съобщенията са много и изглежда, че проблемът е широкоразпространен и засяга много различни модели зарядни от трети страни. Част от тях визират достъпни зарядни от Amazon, но се споменават и марки като Belkin, които също не функционират след последния ъпдейт.

В много от случаите Apple Watch се зарежда за няколко минути и след това спира. Рестартиране на часовника може да помогне за възобновяване на процеса, но не е постоянно решение и проблемът се завръща отново следващия път.

Интересното е, че част от потребителите имат същия проблем и с оригиналното зарядно на Apple Watch, а други се оплакват от много бавно зареждане и бързо изтощаване на батерията. Всъщност за проблеми със зареждането беше съобщено още в началото на ноември и watchOS 8.1.1, а изглежда 8.3 само ги задълбочава и разпространява сред повече устройства.

Повечето засегнати часовници са от серия 7, но има съобщения за проблеми и при серия 6. Можем само да се надяваме, че Apple ще отстрани досадния бъг със скорошна актуализация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This