Изберете Страница

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3, става ясно от оплаквания във форумите на MacRumors, Reddit и Apple.

Много от оплакванията са свързани със зарядни устройства от трети страни, като потребителите установяват, че те вече не работят с техните часовници. Съобщенията са много и изглежда, че проблемът е широкоразпространен и засяга много различни модели зарядни от трети страни. Част от тях визират достъпни зарядни от Amazon, но се споменават и марки като Belkin, които също не функционират след последния ъпдейт.

В много от случаите Apple Watch се зарежда за няколко минути и след това спира. Рестартиране на часовника може да помогне за възобновяване на процеса, но не е постоянно решение и проблемът се завръща отново следващия път.

Интересното е, че част от потребителите имат същия проблем и с оригиналното зарядно на Apple Watch, а други се оплакват от много бавно зареждане и бързо изтощаване на батерията. Всъщност за проблеми със зареждането беше съобщено още в началото на ноември и watchOS 8.1.1, а изглежда 8.3 само ги задълбочава и разпространява сред повече устройства.

Повечето засегнати часовници са от серия 7, но има съобщения за проблеми и при серия 6. Можем само да се надяваме, че Apple ще отстрани досадния бъг със скорошна актуализация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This