Изберете страница

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3, става ясно от оплаквания във форумите на MacRumors, Reddit и Apple.

Много от оплакванията са свързани със зарядни устройства от трети страни, като потребителите установяват, че те вече не работят с техните часовници. Съобщенията са много и изглежда, че проблемът е широкоразпространен и засяга много различни модели зарядни от трети страни. Част от тях визират достъпни зарядни от Amazon, но се споменават и марки като Belkin, които също не функционират след последния ъпдейт.

В много от случаите Apple Watch се зарежда за няколко минути и след това спира. Рестартиране на часовника може да помогне за възобновяване на процеса, но не е постоянно решение и проблемът се завръща отново следващия път.

Интересното е, че част от потребителите имат същия проблем и с оригиналното зарядно на Apple Watch, а други се оплакват от много бавно зареждане и бързо изтощаване на батерията. Всъщност за проблеми със зареждането беше съобщено още в началото на ноември и watchOS 8.1.1, а изглежда 8.3 само ги задълбочава и разпространява сред повече устройства.

Повечето засегнати часовници са от серия 7, но има съобщения за проблеми и при серия 6. Можем само да се надяваме, че Apple ще отстрани досадния бъг със скорошна актуализация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This