Изберете страница

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3

Някои потребители на Apple Watch Series 7 изпитват проблеми със зареждането след актуализиране до watchOS 8.3, става ясно от оплаквания във форумите на MacRumors, Reddit и Apple.

Много от оплакванията са свързани със зарядни устройства от трети страни, като потребителите установяват, че те вече не работят с техните часовници. Съобщенията са много и изглежда, че проблемът е широкоразпространен и засяга много различни модели зарядни от трети страни. Част от тях визират достъпни зарядни от Amazon, но се споменават и марки като Belkin, които също не функционират след последния ъпдейт.

В много от случаите Apple Watch се зарежда за няколко минути и след това спира. Рестартиране на часовника може да помогне за възобновяване на процеса, но не е постоянно решение и проблемът се завръща отново следващия път.

Интересното е, че част от потребителите имат същия проблем и с оригиналното зарядно на Apple Watch, а други се оплакват от много бавно зареждане и бързо изтощаване на батерията. Всъщност за проблеми със зареждането беше съобщено още в началото на ноември и watchOS 8.1.1, а изглежда 8.3 само ги задълбочава и разпространява сред повече устройства.

Повечето засегнати часовници са от серия 7, но има съобщения за проблеми и при серия 6. Можем само да се надяваме, че Apple ще отстрани досадния бъг със скорошна актуализация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This