Изберете страница

Нов iPad Pro с тройна камера се появи в рендери

Apple не е актуализирала своите таблети iPad Pro тази година и това далеч не е изненада, като се има предвид колко голям беше последния ъпгрейд. Сега обаче имаме рендери на нов модел с тройна камера, който трябва да се предлага в два размера, подобно на предшествениците си – 11 и 12.9 инчови версии. Изображенията са публикувани от @OnLeaks, чрез iGeekBlog:

Дизайнът на дисплея изглежда непроменен, но бърз поглед към задната част е достатъчен, за да забележим тройната система на камерата, подобна на тази при iPhone 11 Pro. Разбира се таблетите не са точно подходящото устройство за мобилна фотография, но изглежда компанията иска Pro серията да има поне толкова добра камера, колкото и новите й смартфони.

По-озадачаваща обаче е информацията за метален гръб на 11 инчовия модел и стъклен на 12.9 инчовия, а причината за стъклото разбира се е безжичното зареждане, но защо то ще бъде използвано само при по-големия вариант далеч не е ясно.

Очаква се новите модели iPad Pro да дебютират не по-рано от май месец следващата година, като може би ще се предлагат и в новия Midnight Green цвят, наред със Space Gray и Silver.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This