Изберете страница

Нов iPad Pro с тройна камера се появи в рендери

Apple не е актуализирала своите таблети iPad Pro тази година и това далеч не е изненада, като се има предвид колко голям беше последния ъпгрейд. Сега обаче имаме рендери на нов модел с тройна камера, който трябва да се предлага в два размера, подобно на предшествениците си – 11 и 12.9 инчови версии. Изображенията са публикувани от @OnLeaks, чрез iGeekBlog:

Дизайнът на дисплея изглежда непроменен, но бърз поглед към задната част е достатъчен, за да забележим тройната система на камерата, подобна на тази при iPhone 11 Pro. Разбира се таблетите не са точно подходящото устройство за мобилна фотография, но изглежда компанията иска Pro серията да има поне толкова добра камера, колкото и новите й смартфони.

По-озадачаваща обаче е информацията за метален гръб на 11 инчовия модел и стъклен на 12.9 инчовия, а причината за стъклото разбира се е безжичното зареждане, но защо то ще бъде използвано само при по-големия вариант далеч не е ясно.

Очаква се новите модели iPad Pro да дебютират не по-рано от май месец следващата година, като може би ще се предлагат и в новия Midnight Green цвят, наред със Space Gray и Silver.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This