Изберете страница

Нов теч разкрива информация за размерите и цените на iPhone 12

Сред слуховете за предстоящата серия iPhone 12 тази седмица се открои един, който разкрива интересни подробности за точните размери и цените на бъдещите устройства на Apple. Благодарение на Джон Просър научаваме, че iPhone 12 с 5.4 инчов BOE OLED Super Retina дисплей и 4 GB оперативна памет ще има 128/256 GB вградена памет, алуминиева рамка и двойна камера с LED светкавица. Базовата конфигурация ще е с начална цена от 649 долара, а 256 GB ще струва 749 долара.

Що се отнася до iPhone 12 Max, тук ще имаме 6.1 инчов BOE OLED Super Retina дисплей, 4 GB оперативна, 128/256 GB вградена памет, алуминиева рамка, отново двойна камера и същите цветови опции. Началната цена на базовата конфигурация ще е 749 долара, а за 256 GB версия ще трябва да отделите 849 долара.

Pro моделите ще пристигнат с 6.1 инчов дисплей, но тук разликата е, че панелът е дело на Samsung и е OLED Super Retina XDR с ProMotion – 120 Hz честота на опресняване и 12 битова цветна дълбочина. Устройствата ще са с 6 GB оперативна памет и няколко опции за съхранение. Рамката ще е от неръждаема стомана, а камерата ще е тройна с LiDAR сензор. Цената на базовата конфигурация тук ще е 999 долара, за 256 GB версия – 1099 долара, а за 512 GB – 1299 долара.

iPhone 12 Pro Max ще пристигне с 6.7 инчов Samsung OLED Super Retina XDR дисплей и 10 битова цветна дълбочина, оперативната памет най-вероятно ще е отново 6 GB, както и опциите за съхранение. Отново ще видим рамки от неръждаема стомана и същите цветови опции и настройка на камерата с LiDAR сензор, а цената на базовата конфигурация ще е 1099 долара, което означава 1199 и 1399 долара за другите две версии.

Устройствата от серията ще бъдат представени най-вероятно в началото на септември, ако графикът на Apple не бъде променен заради пандемията от коронавирус, а пускането им на пазара се очаква за края на септември, или началото на октомври.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Apple пусна macOS Sonoma 14.4 на 7 март, но преходът към най-новата софтуерна актуализация не беше напълно безпроблемен за всички. Потребители докладваха редица бъгове, които значително влияят на ежедневния им работен процес. Някои потребители са имали проблеми със...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This