Изберете Страница

Нов теч разкрива информация за размерите и цените на iPhone 12

Сред слуховете за предстоящата серия iPhone 12 тази седмица се открои един, който разкрива интересни подробности за точните размери и цените на бъдещите устройства на Apple. Благодарение на Джон Просър научаваме, че iPhone 12 с 5.4 инчов BOE OLED Super Retina дисплей и 4 GB оперативна памет ще има 128/256 GB вградена памет, алуминиева рамка и двойна камера с LED светкавица. Базовата конфигурация ще е с начална цена от 649 долара, а 256 GB ще струва 749 долара.

Що се отнася до iPhone 12 Max, тук ще имаме 6.1 инчов BOE OLED Super Retina дисплей, 4 GB оперативна, 128/256 GB вградена памет, алуминиева рамка, отново двойна камера и същите цветови опции. Началната цена на базовата конфигурация ще е 749 долара, а за 256 GB версия ще трябва да отделите 849 долара.

Pro моделите ще пристигнат с 6.1 инчов дисплей, но тук разликата е, че панелът е дело на Samsung и е OLED Super Retina XDR с ProMotion – 120 Hz честота на опресняване и 12 битова цветна дълбочина. Устройствата ще са с 6 GB оперативна памет и няколко опции за съхранение. Рамката ще е от неръждаема стомана, а камерата ще е тройна с LiDAR сензор. Цената на базовата конфигурация тук ще е 999 долара, за 256 GB версия – 1099 долара, а за 512 GB – 1299 долара.

iPhone 12 Pro Max ще пристигне с 6.7 инчов Samsung OLED Super Retina XDR дисплей и 10 битова цветна дълбочина, оперативната памет най-вероятно ще е отново 6 GB, както и опциите за съхранение. Отново ще видим рамки от неръждаема стомана и същите цветови опции и настройка на камерата с LiDAR сензор, а цената на базовата конфигурация ще е 1099 долара, което означава 1199 и 1399 долара за другите две версии.

Устройствата от серията ще бъдат представени най-вероятно в началото на септември, ако графикът на Apple не бъде променен заради пандемията от коронавирус, а пускането им на пазара се очаква за края на септември, или началото на октомври.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This