Изберете Страница

Нов теч намеква за по-независим Apple Watch

Apple Watch може и да не е така тясно обвързан с iPhone след WWDC 2021, прогнозира MacRumors, позовавайки се на данни на разработчика Khaos Tian.

Тиан е открил информация за потребителски профил в App Store, в която се споменават непознати версии на приложения за контакти и совети, намерени на други устройства на Apple. Въпреки, че няма какво да се види освен имената, това предполага, че watchOS 8 може да предложи повече независимост на часовника. Ще можете да управлявате списъка си с контакти или да получите съвети за интерфейса, без да ви е нужен телефона.


Данните в профила правят препратка и към приложението Mind, което не е налично на хардуера на Apple. Не е ясно какво ще представлява то, въпреки че фокусът на компанията върху здравето предполага, че може да е концентрирано върху психичното здраве или медитацията.

Източници на Bloomberg наскоро заявиха, че Apple Watch ще получи подобрения за проследяване на здравето в watchOS 8, но за съжаление не посочиха какви ще са те. Всичко обаче ще стане ясно след броени часове, защото WWDC 2021 стартира днес в 20 часа българско време и ще имаме възможност да научим повече за новите версии на операционните системи на Apple, които ще станат достъпни официално есента.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This