Изберете Страница

Нов теч намеква за по-независим Apple Watch

Apple Watch може и да не е така тясно обвързан с iPhone след WWDC 2021, прогнозира MacRumors, позовавайки се на данни на разработчика Khaos Tian.

Тиан е открил информация за потребителски профил в App Store, в която се споменават непознати версии на приложения за контакти и совети, намерени на други устройства на Apple. Въпреки, че няма какво да се види освен имената, това предполага, че watchOS 8 може да предложи повече независимост на часовника. Ще можете да управлявате списъка си с контакти или да получите съвети за интерфейса, без да ви е нужен телефона.


Данните в профила правят препратка и към приложението Mind, което не е налично на хардуера на Apple. Не е ясно какво ще представлява то, въпреки че фокусът на компанията върху здравето предполага, че може да е концентрирано върху психичното здраве или медитацията.

Източници на Bloomberg наскоро заявиха, че Apple Watch ще получи подобрения за проследяване на здравето в watchOS 8, но за съжаление не посочиха какви ще са те. Всичко обаче ще стане ясно след броени часове, защото WWDC 2021 стартира днес в 20 часа българско време и ще имаме възможност да научим повече за новите версии на операционните системи на Apple, които ще станат достъпни официално есента.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

До премиерата на iPhone 14 не остава много време, а феновете са любопитни да видят новите устройства. Сега дизайнер създаде концепция, която показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16, ако се съди по слуховете до момента. Graphic Designer AR7 сподели в Twitter...

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This