Изберете страница

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на тези на новите модели iPhone.

Това обаче така и не се случи, но сега, няколко месеца преди премиерата на Apple Watch Series 8, слуховете оживяват. ShrimpApplePro първоначално сподели в Twitter, а след това се включи и Джон Просър – новите модели часовници ще имат плосък дисплей, но що се отнася до корпуса им, все още не е ясно. Имайки предвид перфекционизма на Apple обаче, спокойно можем да предположим, че ако настъпи промяна в дисплея, тя няма да е само там.


И докато все още никой не се наема да потвърди слуховете за редизайн на Apple Watch Sereis 8 категорично, то журналистът Марк Гърмън вярва, че 2022 година ще е една от най-важните за часовника, който ще получи по-мощен чип, сензор за телесна температура и още един подсилен модел, предназначен за любителите на екстремни преживявания.

Дали всичко това ще се сбъдне обаче, ще стане ясно най-вероятно едва през септември, когато се очаква Apple да представи серията iPhone 14, придружена от Apple Wathc Series 8.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This