Изберете Страница

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на тези на новите модели iPhone.

Това обаче така и не се случи, но сега, няколко месеца преди премиерата на Apple Watch Series 8, слуховете оживяват. ShrimpApplePro първоначално сподели в Twitter, а след това се включи и Джон Просър – новите модели часовници ще имат плосък дисплей, но що се отнася до корпуса им, все още не е ясно. Имайки предвид перфекционизма на Apple обаче, спокойно можем да предположим, че ако настъпи промяна в дисплея, тя няма да е само там.


И докато все още никой не се наема да потвърди слуховете за редизайн на Apple Watch Sereis 8 категорично, то журналистът Марк Гърмън вярва, че 2022 година ще е една от най-важните за часовника, който ще получи по-мощен чип, сензор за телесна температура и още един подсилен модел, предназначен за любителите на екстремни преживявания.

Дали всичко това ще се сбъдне обаче, ще стане ясно най-вероятно едва през септември, когато се очаква Apple да представи серията iPhone 14, придружена от Apple Wathc Series 8.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This