Изберете страница

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на тези на новите модели iPhone.

Това обаче така и не се случи, но сега, няколко месеца преди премиерата на Apple Watch Series 8, слуховете оживяват. ShrimpApplePro първоначално сподели в Twitter, а след това се включи и Джон Просър – новите модели часовници ще имат плосък дисплей, но що се отнася до корпуса им, все още не е ясно. Имайки предвид перфекционизма на Apple обаче, спокойно можем да предположим, че ако настъпи промяна в дисплея, тя няма да е само там.


И докато все още никой не се наема да потвърди слуховете за редизайн на Apple Watch Sereis 8 категорично, то журналистът Марк Гърмън вярва, че 2022 година ще е една от най-важните за часовника, който ще получи по-мощен чип, сензор за телесна температура и още един подсилен модел, предназначен за любителите на екстремни преживявания.

Дали всичко това ще се сбъдне обаче, ще стане ясно най-вероятно едва през септември, когато се очаква Apple да представи серията iPhone 14, придружена от Apple Wathc Series 8.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This