Изберете Страница

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на тези на новите модели iPhone.

Това обаче така и не се случи, но сега, няколко месеца преди премиерата на Apple Watch Series 8, слуховете оживяват. ShrimpApplePro първоначално сподели в Twitter, а след това се включи и Джон Просър – новите модели часовници ще имат плосък дисплей, но що се отнася до корпуса им, все още не е ясно. Имайки предвид перфекционизма на Apple обаче, спокойно можем да предположим, че ако настъпи промяна в дисплея, тя няма да е само там.


И докато все още никой не се наема да потвърди слуховете за редизайн на Apple Watch Sereis 8 категорично, то журналистът Марк Гърмън вярва, че 2022 година ще е една от най-важните за часовника, който ще получи по-мощен чип, сензор за телесна температура и още един подсилен модел, предназначен за любителите на екстремни преживявания.

Дали всичко това ще се сбъдне обаче, ще стане ясно най-вероятно едва през септември, когато се очаква Apple да представи серията iPhone 14, придружена от Apple Wathc Series 8.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This