Изберете Страница

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на тези на новите модели iPhone.

Това обаче така и не се случи, но сега, няколко месеца преди премиерата на Apple Watch Series 8, слуховете оживяват. ShrimpApplePro първоначално сподели в Twitter, а след това се включи и Джон Просър – новите модели часовници ще имат плосък дисплей, но що се отнася до корпуса им, все още не е ясно. Имайки предвид перфекционизма на Apple обаче, спокойно можем да предположим, че ако настъпи промяна в дисплея, тя няма да е само там.


И докато все още никой не се наема да потвърди слуховете за редизайн на Apple Watch Sereis 8 категорично, то журналистът Марк Гърмън вярва, че 2022 година ще е една от най-важните за часовника, който ще получи по-мощен чип, сензор за телесна температура и още един подсилен модел, предназначен за любителите на екстремни преживявания.

Дали всичко това ще се сбъдне обаче, ще стане ясно най-вероятно едва през септември, когато се очаква Apple да представи серията iPhone 14, придружена от Apple Wathc Series 8.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This