Възможно ли е отново да има доверчиви потребители, закупили новия iPhone 7, които да се хванат на шегите в социалните мрежи и подробната „инструкция“ за новата революционна функция на устройството – бързо зареждане от излъчването в микровълнова печка? Дори децата са на ясно какво става, когато поставиш метален предмет в микровълновата фурна, а тази „инструкция“ се появява вече трета поредна година, но явно все още има хора, които се хващат на въдицата!

Всъщност в т.нар. „инструкция“ съвсем сериозно се твърди, че за да можете да използвате тази иновативна възможност на новия iPhone, смартфонът трябва да се постави в обикновена микровълнова печка и тя да се включи, като това ще зареди вашия телефон само за 30 секунди.

Блогърът TechRax реши да тества новата възможност и постави своя новичък iPhone 7 с матово черен цвят в печката. Батерията на телефона е била заредена до 46%, а видеото показва какъв е резулта от този експеримент.

Можем само да се надяваме, че това е опит за повдигане на рейтинга в You Tube, а не тест на така рекламираната функционалност…