Изберете Страница

Нов доклад сочи, че iPhone 8 ще закъснее, но това е и добра новина

iPhone 8 очевидно е едно от най-горещите устройства тази година, като се има предвид количеството слухове и спекулации по негов адрес. Много от тях сочат, че десетият юбилеен модел iPhone ще се забави значително след премиерата си през септември, докато Apple все още се бори с различни производствени проблеми.

Един нов доклад твърди, че iPhone 8 ще е на разположение през септември, но в изключително ограничени количества и разкрива причината за това. Анализаторът Юн Занг посочва в своите бележки до инвеститорите, че производството на устройството няма да започне сериозно до края на септември, но добрата новина е, че Touch ID няма да отстъпи мястото си на сензора за лицево разпознаване, както твърдяха някои от по-ранните доклади. Лошата новина обаче е, че именно той е основната причина за закъснението, въпреки че Apple ще изглади проблемите преди пускането му на пазара.

В доклада се казва още, че компанията ще произведе 25 милиона iPhone 8 през септември и още 60 милиона през празничното четвърто тримесечие. Странното обаче е, че в него не се споменават iPhone 7s/7s Plus, а iPhone 8 Plus, което си противоречи с всичко чуто до момента за плановете на Apple за тази година.

Разбира се анализаторите не винаги са прави в своите прогнози, а Занг няма богата история, що се отнася до предположения за Apple и нейните продукти, въпреки че в миналото беше изключително критичен към компанията, така че ще трябва да изчакаме още по-малко от два месеца, за да разберем каво всъщност ни е подготвила тя по случай десетата годишнина на своя емблематичен смартфон.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This