Изберете Страница

Нов доклад сочи, че iPhone 8 ще закъснее, но това е и добра новина

iPhone 8 очевидно е едно от най-горещите устройства тази година, като се има предвид количеството слухове и спекулации по негов адрес. Много от тях сочат, че десетият юбилеен модел iPhone ще се забави значително след премиерата си през септември, докато Apple все още се бори с различни производствени проблеми.

Един нов доклад твърди, че iPhone 8 ще е на разположение през септември, но в изключително ограничени количества и разкрива причината за това. Анализаторът Юн Занг посочва в своите бележки до инвеститорите, че производството на устройството няма да започне сериозно до края на септември, но добрата новина е, че Touch ID няма да отстъпи мястото си на сензора за лицево разпознаване, както твърдяха някои от по-ранните доклади. Лошата новина обаче е, че именно той е основната причина за закъснението, въпреки че Apple ще изглади проблемите преди пускането му на пазара.

В доклада се казва още, че компанията ще произведе 25 милиона iPhone 8 през септември и още 60 милиона през празничното четвърто тримесечие. Странното обаче е, че в него не се споменават iPhone 7s/7s Plus, а iPhone 8 Plus, което си противоречи с всичко чуто до момента за плановете на Apple за тази година.

Разбира се анализаторите не винаги са прави в своите прогнози, а Занг няма богата история, що се отнася до предположения за Apple и нейните продукти, въпреки че в миналото беше изключително критичен към компанията, така че ще трябва да изчакаме още по-малко от два месеца, за да разберем каво всъщност ни е подготвила тя по случай десетата годишнина на своя емблематичен смартфон.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This