Изберете страница

Нов доклад сочи, че iPhone 8 ще закъснее, но това е и добра новина

iPhone 8 очевидно е едно от най-горещите устройства тази година, като се има предвид количеството слухове и спекулации по негов адрес. Много от тях сочат, че десетият юбилеен модел iPhone ще се забави значително след премиерата си през септември, докато Apple все още се бори с различни производствени проблеми.

Един нов доклад твърди, че iPhone 8 ще е на разположение през септември, но в изключително ограничени количества и разкрива причината за това. Анализаторът Юн Занг посочва в своите бележки до инвеститорите, че производството на устройството няма да започне сериозно до края на септември, но добрата новина е, че Touch ID няма да отстъпи мястото си на сензора за лицево разпознаване, както твърдяха някои от по-ранните доклади. Лошата новина обаче е, че именно той е основната причина за закъснението, въпреки че Apple ще изглади проблемите преди пускането му на пазара.

В доклада се казва още, че компанията ще произведе 25 милиона iPhone 8 през септември и още 60 милиона през празничното четвърто тримесечие. Странното обаче е, че в него не се споменават iPhone 7s/7s Plus, а iPhone 8 Plus, което си противоречи с всичко чуто до момента за плановете на Apple за тази година.

Разбира се анализаторите не винаги са прави в своите прогнози, а Занг няма богата история, що се отнася до предположения за Apple и нейните продукти, въпреки че в миналото беше изключително критичен към компанията, така че ще трябва да изчакаме още по-малко от два месеца, за да разберем каво всъщност ни е подготвила тя по случай десетата годишнина на своя емблематичен смартфон.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This