Изберете страница

Нов доклад сочи, че iPhone 8 ще закъснее, но това е и добра новина

iPhone 8 очевидно е едно от най-горещите устройства тази година, като се има предвид количеството слухове и спекулации по негов адрес. Много от тях сочат, че десетият юбилеен модел iPhone ще се забави значително след премиерата си през септември, докато Apple все още се бори с различни производствени проблеми.

Един нов доклад твърди, че iPhone 8 ще е на разположение през септември, но в изключително ограничени количества и разкрива причината за това. Анализаторът Юн Занг посочва в своите бележки до инвеститорите, че производството на устройството няма да започне сериозно до края на септември, но добрата новина е, че Touch ID няма да отстъпи мястото си на сензора за лицево разпознаване, както твърдяха някои от по-ранните доклади. Лошата новина обаче е, че именно той е основната причина за закъснението, въпреки че Apple ще изглади проблемите преди пускането му на пазара.

В доклада се казва още, че компанията ще произведе 25 милиона iPhone 8 през септември и още 60 милиона през празничното четвърто тримесечие. Странното обаче е, че в него не се споменават iPhone 7s/7s Plus, а iPhone 8 Plus, което си противоречи с всичко чуто до момента за плановете на Apple за тази година.

Разбира се анализаторите не винаги са прави в своите прогнози, а Занг няма богата история, що се отнася до предположения за Apple и нейните продукти, въпреки че в миналото беше изключително критичен към компанията, така че ще трябва да изчакаме още по-малко от два месеца, за да разберем каво всъщност ни е подготвила тя по случай десетата годишнина на своя емблематичен смартфон.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This