Броени часове преди старта на WWDC 2017 изглежда, че Тим Кук и екипът му се справиха успешно със задачата да опазят тайната около бъдещите продукти и софтуер на Apple. Въпреки, че имаме някаква обща представа за това, което може би ще видим следващата седмица, информацията определено е много по-малко от предходните години и докато слуховете за бъдещия iPhone 8 са разнопосочни, то какво планира компанията за iOS 11 ще разберем съвсем скоро.

През последните няколко седмици имаше откъслечни доклади за това какви функции могат да присъстват в новата версия на операционната система, които сочеха поддръжка на peer-to-peer плащания, чрез Apple Pay, подобрена версия на Siri, конферентна връзка във Face Time и разбира се дългоочаквания Dark Mode, за който слушаме отдавна. Във всеки случай, Apple успя да запази предстоящите функции на iOS 11 в тайна и всичко, което научихме са само спекулации. Някои дизайнери обаче развихриха своето въображение, като предоставиха интригуващи видео концепции и една от тях искаме да ви покажем днес.

Клипът е създаден от ConceptsiPhone и определено заслужава внимание с някои много добри попадения по отношение на контролния център, вижте го: