Изберете Страница

Ново изтичане прогнозира датите на стартиране на iPhone 12, iPad и Apple Watch

Както вече стана ясно, хардуерното събитие на Apple, на което се очаква да видим новия iPhone, iPad и Apple Watch, ще се забави, в сравнение с предходните години.

Пандемията от коронавирус остави своя отпечатък върху множество събития и донесе известна несигурност за старта на не едно устройство. Това не подмина и Apple и докато слуховете за потенциално забавяне са все по-упорити, Джон Просър прогнозира графика на стартиране на новото продуктово портфолио тази година:


Според него, събитието за стартиране на iPhone 12 ще се проведе през седмицата, започваща на 12 октомври, или почти с месец закъснение от обичайния цикъл на компанията. Предварителноте поръчки ще започнат същата седмица, а доставките – през следващата. Що се отнаяс до iPhone 12 Pro, предварителните поръчки и доставките ще стартират през ноември, но точна дата не се посочва.

Твърди се, че Apple ще стартира новите Apple Watch и iPad през втората седмица на септември, чрез прессъобщение, подобно на iPhone SE (2020), но все пак стартовите дати все още може да се променят, както посочва самият Просър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This