Изберете страница

Ново изтичане прогнозира датите на стартиране на iPhone 12, iPad и Apple Watch

Както вече стана ясно, хардуерното събитие на Apple, на което се очаква да видим новия iPhone, iPad и Apple Watch, ще се забави, в сравнение с предходните години.

Пандемията от коронавирус остави своя отпечатък върху множество събития и донесе известна несигурност за старта на не едно устройство. Това не подмина и Apple и докато слуховете за потенциално забавяне са все по-упорити, Джон Просър прогнозира графика на стартиране на новото продуктово портфолио тази година:


Според него, събитието за стартиране на iPhone 12 ще се проведе през седмицата, започваща на 12 октомври, или почти с месец закъснение от обичайния цикъл на компанията. Предварителноте поръчки ще започнат същата седмица, а доставките – през следващата. Що се отнаяс до iPhone 12 Pro, предварителните поръчки и доставките ще стартират през ноември, но точна дата не се посочва.

Твърди се, че Apple ще стартира новите Apple Watch и iPad през втората седмица на септември, чрез прессъобщение, подобно на iPhone SE (2020), но все пак стартовите дати все още може да се променят, както посочва самият Просър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This