Изберете Страница

Ново изтичане прогнозира датите на стартиране на iPhone 12, iPad и Apple Watch

Както вече стана ясно, хардуерното събитие на Apple, на което се очаква да видим новия iPhone, iPad и Apple Watch, ще се забави, в сравнение с предходните години.

Пандемията от коронавирус остави своя отпечатък върху множество събития и донесе известна несигурност за старта на не едно устройство. Това не подмина и Apple и докато слуховете за потенциално забавяне са все по-упорити, Джон Просър прогнозира графика на стартиране на новото продуктово портфолио тази година:


Според него, събитието за стартиране на iPhone 12 ще се проведе през седмицата, започваща на 12 октомври, или почти с месец закъснение от обичайния цикъл на компанията. Предварителноте поръчки ще започнат същата седмица, а доставките – през следващата. Що се отнаяс до iPhone 12 Pro, предварителните поръчки и доставките ще стартират през ноември, но точна дата не се посочва.

Твърди се, че Apple ще стартира новите Apple Watch и iPad през втората седмица на септември, чрез прессъобщение, подобно на iPhone SE (2020), но все пак стартовите дати все още може да се променят, както посочва самият Просър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This