Изберете Страница

Ново изтичане прогнозира датите на стартиране на iPhone 12, iPad и Apple Watch

Както вече стана ясно, хардуерното събитие на Apple, на което се очаква да видим новия iPhone, iPad и Apple Watch, ще се забави, в сравнение с предходните години.

Пандемията от коронавирус остави своя отпечатък върху множество събития и донесе известна несигурност за старта на не едно устройство. Това не подмина и Apple и докато слуховете за потенциално забавяне са все по-упорити, Джон Просър прогнозира графика на стартиране на новото продуктово портфолио тази година:


Според него, събитието за стартиране на iPhone 12 ще се проведе през седмицата, започваща на 12 октомври, или почти с месец закъснение от обичайния цикъл на компанията. Предварителноте поръчки ще започнат същата седмица, а доставките – през следващата. Що се отнаяс до iPhone 12 Pro, предварителните поръчки и доставките ще стартират през ноември, но точна дата не се посочва.

Твърди се, че Apple ще стартира новите Apple Watch и iPad през втората седмица на септември, чрез прессъобщение, подобно на iPhone SE (2020), но все пак стартовите дати все още може да се променят, както посочва самият Просър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This