Изберете страница

Ново изтичане потвърждава дизайна на iPhone 13

Две нови изображения бяха публикувани в социалните мрежи и разкриват шасито на iPhone 13. Течът показва и размерите на четирите устройства от серията.

Всъщност производителите на аксесоари за смартфони често разкриват как може да изглежда определен, още неиздаден продукт. Това се случи и с iPhone 13, след като в Weibo се появиха тези снимки. Макетите се използват от производителите на аксесоари за подготовка на калъфи, преди устройствата да стартират официално.

Benks, известен китайски производител на калъфи, публикува двете снимки в Weibo, разкривайки размерите на предстоящата серия iPhone 13 – 5.4 инчовия iPhone 13 mini, 6.1 инчовите iPhone 13 и iPhone 13 Pro и 6.7 инчовия iPhone 13 Pro Max. Очаква се по-големият модул на камерата да даде повече място за новата стабилизация при смяната на сензора за всички модели, а Pro ще разпологат с нов Ultrawide сензор.

Всъщност новата серия ще има почти идентичен вид с моделите iPhone 12, а основната разлика ще е по-малкият прорез в екрана и диагоналната настройка на задната камера при стандартните модели и мини. Двата Pro модела ще се отличават с по-голяма дебелина, за да предоставят повече място за по-мощната батерия, която ще захранва 120 Hz OLED дисплеи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This