Изберете Страница

Ново изтичане потвърждава дизайна на iPhone 13

Две нови изображения бяха публикувани в социалните мрежи и разкриват шасито на iPhone 13. Течът показва и размерите на четирите устройства от серията.

Всъщност производителите на аксесоари за смартфони често разкриват как може да изглежда определен, още неиздаден продукт. Това се случи и с iPhone 13, след като в Weibo се появиха тези снимки. Макетите се използват от производителите на аксесоари за подготовка на калъфи, преди устройствата да стартират официално.

Benks, известен китайски производител на калъфи, публикува двете снимки в Weibo, разкривайки размерите на предстоящата серия iPhone 13 – 5.4 инчовия iPhone 13 mini, 6.1 инчовите iPhone 13 и iPhone 13 Pro и 6.7 инчовия iPhone 13 Pro Max. Очаква се по-големият модул на камерата да даде повече място за новата стабилизация при смяната на сензора за всички модели, а Pro ще разпологат с нов Ultrawide сензор.

Всъщност новата серия ще има почти идентичен вид с моделите iPhone 12, а основната разлика ще е по-малкият прорез в екрана и диагоналната настройка на задната камера при стандартните модели и мини. Двата Pro модела ще се отличават с по-голяма дебелина, за да предоставят повече място за по-мощната батерия, която ще захранва 120 Hz OLED дисплеи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This