Изберете Страница

Ново изтичане потвърждава дизайна на iPhone 13

Две нови изображения бяха публикувани в социалните мрежи и разкриват шасито на iPhone 13. Течът показва и размерите на четирите устройства от серията.

Всъщност производителите на аксесоари за смартфони често разкриват как може да изглежда определен, още неиздаден продукт. Това се случи и с iPhone 13, след като в Weibo се появиха тези снимки. Макетите се използват от производителите на аксесоари за подготовка на калъфи, преди устройствата да стартират официално.

Benks, известен китайски производител на калъфи, публикува двете снимки в Weibo, разкривайки размерите на предстоящата серия iPhone 13 – 5.4 инчовия iPhone 13 mini, 6.1 инчовите iPhone 13 и iPhone 13 Pro и 6.7 инчовия iPhone 13 Pro Max. Очаква се по-големият модул на камерата да даде повече място за новата стабилизация при смяната на сензора за всички модели, а Pro ще разпологат с нов Ultrawide сензор.

Всъщност новата серия ще има почти идентичен вид с моделите iPhone 12, а основната разлика ще е по-малкият прорез в екрана и диагоналната настройка на задната камера при стандартните модели и мини. Двата Pro модела ще се отличават с по-голяма дебелина, за да предоставят повече място за по-мощната батерия, която ще захранва 120 Hz OLED дисплеи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This