Изберете страница

Ново изтичане потвърждава дизайна на iPhone 13

Две нови изображения бяха публикувани в социалните мрежи и разкриват шасито на iPhone 13. Течът показва и размерите на четирите устройства от серията.

Всъщност производителите на аксесоари за смартфони често разкриват как може да изглежда определен, още неиздаден продукт. Това се случи и с iPhone 13, след като в Weibo се появиха тези снимки. Макетите се използват от производителите на аксесоари за подготовка на калъфи, преди устройствата да стартират официално.

Benks, известен китайски производител на калъфи, публикува двете снимки в Weibo, разкривайки размерите на предстоящата серия iPhone 13 – 5.4 инчовия iPhone 13 mini, 6.1 инчовите iPhone 13 и iPhone 13 Pro и 6.7 инчовия iPhone 13 Pro Max. Очаква се по-големият модул на камерата да даде повече място за новата стабилизация при смяната на сензора за всички модели, а Pro ще разпологат с нов Ultrawide сензор.

Всъщност новата серия ще има почти идентичен вид с моделите iPhone 12, а основната разлика ще е по-малкият прорез в екрана и диагоналната настройка на задната камера при стандартните модели и мини. Двата Pro модела ще се отличават с по-голяма дебелина, за да предоставят повече място за по-мощната батерия, която ще захранва 120 Hz OLED дисплеи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This