Изберете страница

Ново видео ни дава може би първия поглед върху следващите модели iPhone

Apple ще пусне тази есен три модела iPhone, твърдят слуховете – два наследника на iPhone X и един по-евтин LCD вариант, които обаче ще имат сходен дизайн и поддръжка на Face ID.

Японският блог Macotakara се е сдобил с три макета на тези модели и предостави видео, в което ги сравнява. Това, което можем да забележим е, че LCD вариантът е по-голям от 5.8 инчовия модел и по-малък от 6.5 инчовия iPhone X Plus, като реалните му размери са 150.91 х 75.72 х 8.47 мм, което означава, че той ще е по-дебел от iPhone 8. На гърба на макета има камера, подобна на тази на iPhone 8, чийто модул обаче изглежда малко по-голям, което показва, че ще има известни подобрения. SIM държачът се намира по-ниско от този на iPhone X, което не е ясно с каква цел е направено, ако разбира се приемем, че макетите са реални. Може би слуховете за поддръжка на две SIM карти най-сетне ще се материализират в този модел, което би могло да е една от причините за промяната в дизайна. Прорезът в горната част на екрана изглежда по-голям от този на текущия iPhone X, което също е до някъде странно.

Що се отнася до 5.8 инчовия модел, размерите му са 143.65 х 72.03 х 7.69 мм, или с 1.1 мм по-широк от iPhone X. Той има същия дизайн, като своя предшественик, а задната му камера като че ли е малко неправилно поставена, но в крайна сметка става въпрос за макет.

iPhone X Plus е с големината на iPhone 8 Plus – 157.53 х 77.44 х 7.85, което е с само с около 1 мм повече на ширина, а задната му камера е тройна, както предполагат някои слухове. Предната TrueDepth камера заема същото положение като тази на iPhone X, което означава, че отново ще имаме т.нар. уши, в които ще се показва допълнителна информация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This