Колкото и прекрасно да се развива една връзка, тя никога не е защитена от провал, а споделените с отсрещната страна снимки, често могат да бъдат компрометиращи.

Може би и на вас ви се е случвало да искате да върнете времето назад и да изтриете снимка, споделена с бившия? Това вече е напълно възможно с новото безплатно приложение ON/OFF Photo, което е налично в App Store.

То е дело на разпаботчика hong kijong и с негова помощ можете бързо и лесно да споделяте всяка снимка, чрез iMessage. До тук нищо ново, но тайната се крие във факта, че апликацията ви дава възможност във всеки един момент да спрете достъпе на отсрещната страна до снимките само с едно докосване.

Ето кратък клип, който демонстрира възможностите му: