Изберете страница

Новото поколение AirPods ще се появи през следващата година

Вече настъпи сезонът за преглед на резултатите от годишните продажби и прогнози за следващата година, но не на последно място и този за голямото коледно пазаруване.

Apple има всички основания да е потимистично настроена за бъдещото представяне на своя iPhone X, както разбира се и на останалите продукти, сред които и безжичните слушалки AirPods, които очакват своите наследници следващата година. Това твърди известният анализатор Минг-Чи Куо в новия си доклад до инвеститорите. Куо не изяснява точно какви ще са промените в следващия модел, но посочва, че той ще се появи през втората половина на 2018 и ще има по-малък кварцов компонент.

Прогнозите на анализатора може би се градят върху факта, че в момента на пазара има силен недостиг на AirPods, въпреки наближаващите празници, което обикновено се случва преди премиерата на нов модел устройство. Онлайн магазинът на Apple е изчерпал наличностите си до края на годината, а следващите доставки се очакват през януари, което означава, че текущите поръчки ще бъдат изпълнени едва тогава.

Apple представи своето безжично зарядно AirPower и новата кутийка за зареждане на AirPods на събитието си през септември заедно с iPhone X, когато демонстрира, че подложката може да зарежда едновременно телефона, слушалките и часовник, но не спомена нищо за наличности и цени, като единствения ориентир беше „в началото на следващата година“.

Това не звучи в тон с прогнозата на Куо за следващото поколение AirPods, което според него ще дебютира през втората половина на годината, тъй като AirPower най-вероятно ще излезе на пазара през пролетта, но кутийката за зареждане на слушалките ще се забави, а би било твърде странно компанията да я продава самостоятелно, така че можем да предположим, че тя ще дойде заедно с новото поколение слушалки.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This