Изберете Страница

Новооткрита икона в iOS 12 сочи дизайна на новия iPad Pro

Новооткрита иконка в iOS 12, потвърждава слуховете за дизайна на следващото поколение iPad Pro, чийто дебют очакваме днес. Тя отново е открита от разработчика Гилерме Рамбо и изобразява таблет с по-тънки рамки, без хоум бутон и прорез в горната част на екрана.

Неотдавна производител на акессоари показа много от тези елементи на дизайна, сред които заоблените ъгли и малката горна и долна рамка, посочвайки, че именно в горната рамка ще се съдържа TrueDepth камерата за Face ID.

Според слуховете се очаква физическите размери на новите таблети да останат почти идентични и те да са снабдени с новия процесор A12X Bionic, който ще бъде дори по-бърз от този на iPhone Xs, USB-C порт и нова версия на Face ID, която ще работи и в пейзажен режим.

Всичко ще стане ясно следобед, когато в 16 часа наше време ще можете да гледате директно събитието на Apple на сайта на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This