Изберете страница

Новооткрита икона в iOS 12 сочи дизайна на новия iPad Pro

Новооткрита иконка в iOS 12, потвърждава слуховете за дизайна на следващото поколение iPad Pro, чийто дебют очакваме днес. Тя отново е открита от разработчика Гилерме Рамбо и изобразява таблет с по-тънки рамки, без хоум бутон и прорез в горната част на екрана.

Неотдавна производител на акессоари показа много от тези елементи на дизайна, сред които заоблените ъгли и малката горна и долна рамка, посочвайки, че именно в горната рамка ще се съдържа TrueDepth камерата за Face ID.

Според слуховете се очаква физическите размери на новите таблети да останат почти идентични и те да са снабдени с новия процесор A12X Bionic, който ще бъде дори по-бърз от този на iPhone Xs, USB-C порт и нова версия на Face ID, която ще работи и в пейзажен режим.

Всичко ще стане ясно следобед, когато в 16 часа наше време ще можете да гледате директно събитието на Apple на сайта на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This