Изберете Страница

Новооткрита икона в iOS 12 сочи дизайна на новия iPad Pro

Новооткрита иконка в iOS 12, потвърждава слуховете за дизайна на следващото поколение iPad Pro, чийто дебют очакваме днес. Тя отново е открита от разработчика Гилерме Рамбо и изобразява таблет с по-тънки рамки, без хоум бутон и прорез в горната част на екрана.

Неотдавна производител на акессоари показа много от тези елементи на дизайна, сред които заоблените ъгли и малката горна и долна рамка, посочвайки, че именно в горната рамка ще се съдържа TrueDepth камерата за Face ID.

Според слуховете се очаква физическите размери на новите таблети да останат почти идентични и те да са снабдени с новия процесор A12X Bionic, който ще бъде дори по-бърз от този на iPhone Xs, USB-C порт и нова версия на Face ID, която ще работи и в пейзажен режим.

Всичко ще стане ясно следобед, когато в 16 часа наше време ще можете да гледате директно събитието на Apple на сайта на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This