Напоследък станахме свидетели на множество изтичания на снимки, показващи предполагаемия дизайн на бъдещия iPhone 8. Това е съвсем разбираемо, тъй като с наближаване на премиерата му производителите на аксесоари са все по-заети със създаването на голям брой кейсове, а макетите, които използват за целта разкриват някои от основните характеристики на телефона.

Както можете да забележите, на изображенията, това е същия макет, който видяхме по-рано, но този път обвит с прозрачен кейс. В предната му част липсва хоум бутон, но на гърба няма сензор за пръстови отпечатъци, а виждаме голям прорез, който ще осигури видимост на двойната, вертикално разположена камера, докато бутонът за включване и изключване е разположен малко по-високо.

Дизайнерът Бенджамин Гескин също показа серия снимки на iPhone 8 в Twitter, които са много подобни на горните, а според слуховете телефонът вече е навлязъл във фазата на масово производство, така че можем да очакваме още повече течове и любопитна информация, свързана с него.

Очаква се Apple да представи своя десети юбилеен модел iPhone през септември, като има множество спекулации за възможността той да достигне до пазара малко по-късно от нормалното, поради някои трудности, свързани с производството на основни компоненти.