Изберете Страница

Нови снимки показват предполагаемия дизайн на iPhone 8

Напоследък станахме свидетели на множество изтичания на снимки, показващи предполагаемия дизайн на бъдещия iPhone 8. Това е съвсем разбираемо, тъй като с наближаване на премиерата му производителите на аксесоари са все по-заети със създаването на голям брой кейсове, а макетите, които използват за целта разкриват някои от основните характеристики на телефона.

Както можете да забележите, на изображенията, това е същия макет, който видяхме по-рано, но този път обвит с прозрачен кейс. В предната му част липсва хоум бутон, но на гърба няма сензор за пръстови отпечатъци, а виждаме голям прорез, който ще осигури видимост на двойната, вертикално разположена камера, докато бутонът за включване и изключване е разположен малко по-високо.

Дизайнерът Бенджамин Гескин също показа серия снимки на iPhone 8 в Twitter, които са много подобни на горните, а според слуховете телефонът вече е навлязъл във фазата на масово производство, така че можем да очакваме още повече течове и любопитна информация, свързана с него.

Очаква се Apple да представи своя десети юбилеен модел iPhone през септември, като има множество спекулации за възможността той да достигне до пазара малко по-късно от нормалното, поради някои трудности, свързани с производството на основни компоненти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар