Изберете страница

Нови снимки показват предполагаемия дизайн на iPhone 8

Напоследък станахме свидетели на множество изтичания на снимки, показващи предполагаемия дизайн на бъдещия iPhone 8. Това е съвсем разбираемо, тъй като с наближаване на премиерата му производителите на аксесоари са все по-заети със създаването на голям брой кейсове, а макетите, които използват за целта разкриват някои от основните характеристики на телефона.

Както можете да забележите, на изображенията, това е същия макет, който видяхме по-рано, но този път обвит с прозрачен кейс. В предната му част липсва хоум бутон, но на гърба няма сензор за пръстови отпечатъци, а виждаме голям прорез, който ще осигури видимост на двойната, вертикално разположена камера, докато бутонът за включване и изключване е разположен малко по-високо.

Дизайнерът Бенджамин Гескин също показа серия снимки на iPhone 8 в Twitter, които са много подобни на горните, а според слуховете телефонът вече е навлязъл във фазата на масово производство, така че можем да очакваме още повече течове и любопитна информация, свързана с него.

Очаква се Apple да представи своя десети юбилеен модел iPhone през септември, като има множество спекулации за възможността той да достигне до пазара малко по-късно от нормалното, поради някои трудности, свързани с производството на основни компоненти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This