Изберете Страница

Нови рендери обединяват слуховете за извит iPhone

Миналата седмица нов доклад на Bloomberg посочи, че Apple обмисля бъдещи модели iPhone със силно извит екран. Сега дизайнерът Мартин Хайек предлага собственото си виждане под формата на концепция за това, как биха могли да изглеждат те.

В доклада на Bloomberg ясно се подчертава, че компанията има два проекта, които разглеждат както въздушни жестове, така и извит дизайн. Черз тези жестове потребителите биха могли да контролират курсора на екрана, докато самия телефон е описан като извит навътре, позовавайки се на запознати с работата на компанията вътрешни източници.

Bloomberg посочва още, че проектите са още в начален стадий на развитие и биха могли да бъдат спрени, тъй като технологията все още не е готова за потребителите, а завършването им, ако Apple реши да ги продължи, би отнело поне 2 години.

Това разбира се не пречи на Хайек да предложи собствената си визия за бъдещите устройства, а рендерите със сигуронст са любопитни, тъй като явно са повлияни от т.нар. „бананов“ телефон на Nokia – 8110, известен като The Matrix.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This