Изберете страница

Нови рендери обединяват слуховете за извит iPhone

Миналата седмица нов доклад на Bloomberg посочи, че Apple обмисля бъдещи модели iPhone със силно извит екран. Сега дизайнерът Мартин Хайек предлага собственото си виждане под формата на концепция за това, как биха могли да изглеждат те.

В доклада на Bloomberg ясно се подчертава, че компанията има два проекта, които разглеждат както въздушни жестове, така и извит дизайн. Черз тези жестове потребителите биха могли да контролират курсора на екрана, докато самия телефон е описан като извит навътре, позовавайки се на запознати с работата на компанията вътрешни източници.

Bloomberg посочва още, че проектите са още в начален стадий на развитие и биха могли да бъдат спрени, тъй като технологията все още не е готова за потребителите, а завършването им, ако Apple реши да ги продължи, би отнело поне 2 години.

Това разбира се не пречи на Хайек да предложи собствената си визия за бъдещите устройства, а рендерите със сигуронст са любопитни, тъй като явно са повлияни от т.нар. „бананов“ телефон на Nokia – 8110, известен като The Matrix.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This