Изберете Страница

Новият Apple Watch Series 8 може да включва основни актуализации за проследяване на активността

Журналистът от Bloomberg Марк Гърмън твърди, че новият Apple Watch Series 8 може да включва големи актуализации, сред които по-бърз чип, подобрено проследяване на активността и нов облик.

Спаред Гърман Apple ще пусне три модела Apple Watch тази година. Те ще включват нов часовник Apple Watch Series 8, Apple Watch SE и още един модел със здрав корпус, насочен към тези, които практикуват екстремни спортове. Журналистът е убеден, че именно това поколение часовници, може да стане най-популярнота в историята на компанията, след оригиналния Apple Watch, въпреки че не очаква тя да въведе нови здрани сензори в предстоящите модели, освен може би такъв за телесна температура.

Всъщност слуховете отдавна твърдят, че Apple работи по въвеждането на нови сензори за телесна температура, кръвно налягане и кръвна захар в бъдещите си модели Apple Watch. Изглежда обаче само първият ще е готов навреме, за да дебютира с осмата серия на най-популярния смарт часовник в света.

Журналистът добавя още и, че Apple най-сетне ще спре да продава Apple Watch Series 3, който дебютира през 2017 година.

Някои източници твърдят, че Apple Watch Series 8 може да изглежда подобно на текущата седма серия, което означава, че чоже да пристигне в две опции – 41 и 45 мм. Други слухове обаче предполагат, че компанията може да заложи на нов дизайн с плоски ръбове, който се спрягаше още за Apple Watch Series 7, но така и не беше въведен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила, твърдят последните слухове. И не само това – миналата седмица компанията е демонстрирала прототип на устройството пред членове на борда, което сочи, че то вече е в напреднал етап на разработка и може да дебютира...

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на...

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone, твъди известният анализатор Минг-Чи Куо в Twitter. В следващия си пост Куо разясни, че най-вероятно става въпрос за тестване на цветен дисплей с електронно мастило, който предлага по-ярък текст и...

0 коментара

Подайте коментар