Изберете страница

Новият Apple Watch Series 8 може да включва основни актуализации за проследяване на активността

Журналистът от Bloomberg Марк Гърмън твърди, че новият Apple Watch Series 8 може да включва големи актуализации, сред които по-бърз чип, подобрено проследяване на активността и нов облик.

Спаред Гърман Apple ще пусне три модела Apple Watch тази година. Те ще включват нов часовник Apple Watch Series 8, Apple Watch SE и още един модел със здрав корпус, насочен към тези, които практикуват екстремни спортове. Журналистът е убеден, че именно това поколение часовници, може да стане най-популярнота в историята на компанията, след оригиналния Apple Watch, въпреки че не очаква тя да въведе нови здрани сензори в предстоящите модели, освен може би такъв за телесна температура.

Всъщност слуховете отдавна твърдят, че Apple работи по въвеждането на нови сензори за телесна температура, кръвно налягане и кръвна захар в бъдещите си модели Apple Watch. Изглежда обаче само първият ще е готов навреме, за да дебютира с осмата серия на най-популярния смарт часовник в света.

Журналистът добавя още и, че Apple най-сетне ще спре да продава Apple Watch Series 3, който дебютира през 2017 година.

Някои източници твърдят, че Apple Watch Series 8 може да изглежда подобно на текущата седма серия, което означава, че чоже да пристигне в две опции – 41 и 45 мм. Други слухове обаче предполагат, че компанията може да заложи на нов дизайн с плоски ръбове, който се спрягаше още за Apple Watch Series 7, но така и не беше въведен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This