Изберете Страница

Новият Apple Watch Series 8 може да включва основни актуализации за проследяване на активността

Журналистът от Bloomberg Марк Гърмън твърди, че новият Apple Watch Series 8 може да включва големи актуализации, сред които по-бърз чип, подобрено проследяване на активността и нов облик.

Спаред Гърман Apple ще пусне три модела Apple Watch тази година. Те ще включват нов часовник Apple Watch Series 8, Apple Watch SE и още един модел със здрав корпус, насочен към тези, които практикуват екстремни спортове. Журналистът е убеден, че именно това поколение часовници, може да стане най-популярнота в историята на компанията, след оригиналния Apple Watch, въпреки че не очаква тя да въведе нови здрани сензори в предстоящите модели, освен може би такъв за телесна температура.

Всъщност слуховете отдавна твърдят, че Apple работи по въвеждането на нови сензори за телесна температура, кръвно налягане и кръвна захар в бъдещите си модели Apple Watch. Изглежда обаче само първият ще е готов навреме, за да дебютира с осмата серия на най-популярния смарт часовник в света.

Журналистът добавя още и, че Apple най-сетне ще спре да продава Apple Watch Series 3, който дебютира през 2017 година.

Някои източници твърдят, че Apple Watch Series 8 може да изглежда подобно на текущата седма серия, което означава, че чоже да пристигне в две опции – 41 и 45 мм. Други слухове обаче предполагат, че компанията може да заложи на нов дизайн с плоски ръбове, който се спрягаше още за Apple Watch Series 7, но така и не беше въведен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This