Изберете страница

Новият Apple Watch Series 8 може да включва основни актуализации за проследяване на активността

Журналистът от Bloomberg Марк Гърмън твърди, че новият Apple Watch Series 8 може да включва големи актуализации, сред които по-бърз чип, подобрено проследяване на активността и нов облик.

Спаред Гърман Apple ще пусне три модела Apple Watch тази година. Те ще включват нов часовник Apple Watch Series 8, Apple Watch SE и още един модел със здрав корпус, насочен към тези, които практикуват екстремни спортове. Журналистът е убеден, че именно това поколение часовници, може да стане най-популярнота в историята на компанията, след оригиналния Apple Watch, въпреки че не очаква тя да въведе нови здрани сензори в предстоящите модели, освен може би такъв за телесна температура.

Всъщност слуховете отдавна твърдят, че Apple работи по въвеждането на нови сензори за телесна температура, кръвно налягане и кръвна захар в бъдещите си модели Apple Watch. Изглежда обаче само първият ще е готов навреме, за да дебютира с осмата серия на най-популярния смарт часовник в света.

Журналистът добавя още и, че Apple най-сетне ще спре да продава Apple Watch Series 3, който дебютира през 2017 година.

Някои източници твърдят, че Apple Watch Series 8 може да изглежда подобно на текущата седма серия, което означава, че чоже да пристигне в две опции – 41 и 45 мм. Други слухове обаче предполагат, че компанията може да заложи на нов дизайн с плоски ръбове, който се спрягаше още за Apple Watch Series 7, но така и не беше въведен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This