Изберете страница

Новият медно-златистият цвят на iPhone 8 ще се нарича Blush Gold

Миналата седмица в интернет пространството се появиха редица изображения, подсказващи, че Apple може би подготвя нова разцветка в гамата на десетия си юбилеен модел iPhone – медно-златисто, което ще се дебютира заедно с бялото и черното. Вчера нова информация, публикувана в китайската социална мрежа Weibo твърди, че този нюанс ще се нарича Blush Gold. В доклада се посочва още, че Apple ще предлага този цвят само за iPhone 8 с капацитет 64/128 GB, подобно на ограничението за JetBlack в момента, въпреки че наистина е малко странно разцветката да се ограничи само до тези два размера памет, след като според слуховете десетият юбилеен модел ще се предлага и с опция за 256 GB.

Информацията беше споделена в Twiter от дизайнера Бенджамин Гескин, който цитира публикация в социалната мрежа, позоваваща се на вътрешен източник от Foxconn.

Медно-златистата разцветка се появи многократно в интернет пространството миналата седмица, като първоначално беше смятана за снимка на Rose Gold при по-лошо осветление. Изборът на този цвят е малко нетипичен, но всъщност е доста интересен, тъй като той не е много наситено оранжев, но и не е точно златист. В същия доклад е цитиран и неназован вицепрезидент на Foxconn, който твърди, че „iPhone 8 няма да е евтин“, каквото и да означава това.

Всъщност анализаторът Минг-Чи Куо наскоро също прогнозира тирте цветови варианта – черно, бяло и медно-златисто, добавяйки, че трите тазгодишни модела iPhone ще се появят на пазара по едно и също време, въпреки че е възможно OLED вариантът да е в много ограничени количества. В допълнение на това, през изминалата седмица видяхме и няколко клипа, които ясно показват новата разцветка, която се оказа харесвана от феновете, според анкетите, организирани от някои сайтове.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This