Изберете Страница

Новият медно-златистият цвят на iPhone 8 ще се нарича Blush Gold

Миналата седмица в интернет пространството се появиха редица изображения, подсказващи, че Apple може би подготвя нова разцветка в гамата на десетия си юбилеен модел iPhone – медно-златисто, което ще се дебютира заедно с бялото и черното. Вчера нова информация, публикувана в китайската социална мрежа Weibo твърди, че този нюанс ще се нарича Blush Gold. В доклада се посочва още, че Apple ще предлага този цвят само за iPhone 8 с капацитет 64/128 GB, подобно на ограничението за JetBlack в момента, въпреки че наистина е малко странно разцветката да се ограничи само до тези два размера памет, след като според слуховете десетият юбилеен модел ще се предлага и с опция за 256 GB.

Информацията беше споделена в Twiter от дизайнера Бенджамин Гескин, който цитира публикация в социалната мрежа, позоваваща се на вътрешен източник от Foxconn.

Медно-златистата разцветка се появи многократно в интернет пространството миналата седмица, като първоначално беше смятана за снимка на Rose Gold при по-лошо осветление. Изборът на този цвят е малко нетипичен, но всъщност е доста интересен, тъй като той не е много наситено оранжев, но и не е точно златист. В същия доклад е цитиран и неназован вицепрезидент на Foxconn, който твърди, че „iPhone 8 няма да е евтин“, каквото и да означава това.

Всъщност анализаторът Минг-Чи Куо наскоро също прогнозира тирте цветови варианта – черно, бяло и медно-златисто, добавяйки, че трите тазгодишни модела iPhone ще се появят на пазара по едно и също време, въпреки че е възможно OLED вариантът да е в много ограничени количества. В допълнение на това, през изминалата седмица видяхме и няколко клипа, които ясно показват новата разцветка, която се оказа харесвана от феновете, според анкетите, организирани от някои сайтове.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This