Изберете Страница

Новият медно-златистият цвят на iPhone 8 ще се нарича Blush Gold

Миналата седмица в интернет пространството се появиха редица изображения, подсказващи, че Apple може би подготвя нова разцветка в гамата на десетия си юбилеен модел iPhone – медно-златисто, което ще се дебютира заедно с бялото и черното. Вчера нова информация, публикувана в китайската социална мрежа Weibo твърди, че този нюанс ще се нарича Blush Gold. В доклада се посочва още, че Apple ще предлага този цвят само за iPhone 8 с капацитет 64/128 GB, подобно на ограничението за JetBlack в момента, въпреки че наистина е малко странно разцветката да се ограничи само до тези два размера памет, след като според слуховете десетият юбилеен модел ще се предлага и с опция за 256 GB.

Информацията беше споделена в Twiter от дизайнера Бенджамин Гескин, който цитира публикация в социалната мрежа, позоваваща се на вътрешен източник от Foxconn.

Медно-златистата разцветка се появи многократно в интернет пространството миналата седмица, като първоначално беше смятана за снимка на Rose Gold при по-лошо осветление. Изборът на този цвят е малко нетипичен, но всъщност е доста интересен, тъй като той не е много наситено оранжев, но и не е точно златист. В същия доклад е цитиран и неназован вицепрезидент на Foxconn, който твърди, че „iPhone 8 няма да е евтин“, каквото и да означава това.

Всъщност анализаторът Минг-Чи Куо наскоро също прогнозира тирте цветови варианта – черно, бяло и медно-златисто, добавяйки, че трите тазгодишни модела iPhone ще се появят на пазара по едно и също време, въпреки че е възможно OLED вариантът да е в много ограничени количества. В допълнение на това, през изминалата седмица видяхме и няколко клипа, които ясно показват новата разцветка, която се оказа харесвана от феновете, според анкетите, организирани от някои сайтове.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This