Изберете страница

Новите AirPods 3 може да стартират още тази седмица

Изглежда може да видим новите AirPods 3 съвсем скоро, още тази седмица. Всъщност през последните няколко месеца имаше редица слухове за безжичните слушалки, но последният съдържа и конкретна дата за дебюта им.

Според Люк Миани AirPods 3 може да дебютират утре – 18 май. Миани е забелязал доказателства за теорията си в Apple Track и твърди, че слушалките са готови за пазара и ще бъдат обявен с прессъобщение.


Заедно с AirPods 3 Apple може да обяви и нов HiFi план за Apple Music, който ще стартира в същия ден като безжичните слушалки. Информацията на Миани потвърждава по-стари слухове, а вече видяхме и предполагаеми изображения на слушалките миналия месец.

Освен това са говори, че Apple работи върху нов висококачествен план за аудио стрийминг за Apple Music, доказателства за който бяха открити в бета версията на iOS 14.6. Остава да разберем дали премиерата на AirPods 3 и услугата ще се състои утре, или ще трябва да изчакаме докато Apple пусне официалната версия на iOS 14.6 по-късно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This