Изберете Страница

Новите AirPods 3 може да стартират още тази седмица

Изглежда може да видим новите AirPods 3 съвсем скоро, още тази седмица. Всъщност през последните няколко месеца имаше редица слухове за безжичните слушалки, но последният съдържа и конкретна дата за дебюта им.

Според Люк Миани AirPods 3 може да дебютират утре – 18 май. Миани е забелязал доказателства за теорията си в Apple Track и твърди, че слушалките са готови за пазара и ще бъдат обявен с прессъобщение.


Заедно с AirPods 3 Apple може да обяви и нов HiFi план за Apple Music, който ще стартира в същия ден като безжичните слушалки. Информацията на Миани потвърждава по-стари слухове, а вече видяхме и предполагаеми изображения на слушалките миналия месец.

Освен това са говори, че Apple работи върху нов висококачествен план за аудио стрийминг за Apple Music, доказателства за който бяха открити в бета версията на iOS 14.6. Остава да разберем дали премиерата на AirPods 3 и услугата ще се състои утре, или ще трябва да изчакаме докато Apple пусне официалната версия на iOS 14.6 по-късно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This