Изберете Страница

Новите AirPods 3 може да стартират още тази седмица

Изглежда може да видим новите AirPods 3 съвсем скоро, още тази седмица. Всъщност през последните няколко месеца имаше редица слухове за безжичните слушалки, но последният съдържа и конкретна дата за дебюта им.

Според Люк Миани AirPods 3 може да дебютират утре – 18 май. Миани е забелязал доказателства за теорията си в Apple Track и твърди, че слушалките са готови за пазара и ще бъдат обявен с прессъобщение.


Заедно с AirPods 3 Apple може да обяви и нов HiFi план за Apple Music, който ще стартира в същия ден като безжичните слушалки. Информацията на Миани потвърждава по-стари слухове, а вече видяхме и предполагаеми изображения на слушалките миналия месец.

Освен това са говори, че Apple работи върху нов висококачествен план за аудио стрийминг за Apple Music, доказателства за който бяха открити в бета версията на iOS 14.6. Остава да разберем дали премиерата на AirPods 3 и услугата ще се състои утре, или ще трябва да изчакаме докато Apple пусне официалната версия на iOS 14.6 по-късно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар