Изберете Страница

Новите AirPods 3 може да стартират още тази седмица

Изглежда може да видим новите AirPods 3 съвсем скоро, още тази седмица. Всъщност през последните няколко месеца имаше редица слухове за безжичните слушалки, но последният съдържа и конкретна дата за дебюта им.

Според Люк Миани AirPods 3 може да дебютират утре – 18 май. Миани е забелязал доказателства за теорията си в Apple Track и твърди, че слушалките са готови за пазара и ще бъдат обявен с прессъобщение.


Заедно с AirPods 3 Apple може да обяви и нов HiFi план за Apple Music, който ще стартира в същия ден като безжичните слушалки. Информацията на Миани потвърждава по-стари слухове, а вече видяхме и предполагаеми изображения на слушалките миналия месец.

Освен това са говори, че Apple работи върху нов висококачествен план за аудио стрийминг за Apple Music, доказателства за който бяха открити в бета версията на iOS 14.6. Остава да разберем дали премиерата на AirPods 3 и услугата ще се състои утре, или ще трябва да изчакаме докато Apple пусне официалната версия на iOS 14.6 по-късно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This