Изберете Страница

Новите модели iPhone може би ще дебютират на 12 септември

По-малко от месец ни дели от най-очакваното за феновете на Apple събитие тази година – премиерата на новото поколение iPhone. Компанията все още не е обявила точната дата, но възоснова на предходните събития, Джон Маккан, редактор на Tech Radar предполага, че тя ще е 12 септември.

От както iPhone 5 беше представен през 2012 година, Apple насрочва своите събития за втората седмица на септември и, ако не настъпи някаква неочаквана промяна в плановете й, то седмицата, която започва на 10 септември тази година, е и най-подходящата за дебюта на трите нови модели. Ако се питате защо не още на 10ти, то отговорът е, че Apple никога не е представяла iPhone в понеделник, от премиерата на iPhone 4 през 2010 година насам. Това е така може би защото подобно събитие от световен мащаб изисква планиране до последната минута, а насрочването му по-късно през седмицата, осигурява най-малко един работен ден преди това за логистика.

Вторник 11 септември е ден на патриотите в САЩ и годишнина от атетната на 11 септември, така че остава следващата дата – 12ти, като най-вероятна за събитието, което очакваме.

Ето и предишните дати, подредени в прегледен списък:

 • Вторник 12 септември 2017: iPhone X / 8/8 Plus
 • Сряда 7 септември 2016: iPhone 7/7 Plus
 • Сряда 9 септември 2015: iPhone 6S / 6S Plus
 • Вторник 9 септември 2014 г.: iPhone 6/6 Plus
 • Вторник 10 септември 2013 г .: iPhone 5S / 5C
 • Сряда 12 септември, 2012: iPhone 5
 • Вторник 4 октомври 2011: iPhone 4S
 • Понеделник 7 юни 2010: iPhone 4
 • Понеделник, 8 юни 2009 г .: iPhone 3GS
 • Понеделник 9 юни 2008 г .: iPhone 3G
 • Вторник 9 януари 2007: iPhone

Разбира се трябва да изчакаме официалното обявяване на датата от страна на Apple, но все пак можем да заложим на 12 септември и да започнем обратното броене сега.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар