Изберете Страница

Новите модели iPhone може би ще дебютират на 12 септември

По-малко от месец ни дели от най-очакваното за феновете на Apple събитие тази година – премиерата на новото поколение iPhone. Компанията все още не е обявила точната дата, но възоснова на предходните събития, Джон Маккан, редактор на Tech Radar предполага, че тя ще е 12 септември.

От както iPhone 5 беше представен през 2012 година, Apple насрочва своите събития за втората седмица на септември и, ако не настъпи някаква неочаквана промяна в плановете й, то седмицата, която започва на 10 септември тази година, е и най-подходящата за дебюта на трите нови модели. Ако се питате защо не още на 10ти, то отговорът е, че Apple никога не е представяла iPhone в понеделник, от премиерата на iPhone 4 през 2010 година насам. Това е така може би защото подобно събитие от световен мащаб изисква планиране до последната минута, а насрочването му по-късно през седмицата, осигурява най-малко един работен ден преди това за логистика.

Вторник 11 септември е ден на патриотите в САЩ и годишнина от атетната на 11 септември, така че остава следващата дата – 12ти, като най-вероятна за събитието, което очакваме.

Ето и предишните дати, подредени в прегледен списък:

 • Вторник 12 септември 2017: iPhone X / 8/8 Plus
 • Сряда 7 септември 2016: iPhone 7/7 Plus
 • Сряда 9 септември 2015: iPhone 6S / 6S Plus
 • Вторник 9 септември 2014 г.: iPhone 6/6 Plus
 • Вторник 10 септември 2013 г .: iPhone 5S / 5C
 • Сряда 12 септември, 2012: iPhone 5
 • Вторник 4 октомври 2011: iPhone 4S
 • Понеделник 7 юни 2010: iPhone 4
 • Понеделник, 8 юни 2009 г .: iPhone 3GS
 • Понеделник 9 юни 2008 г .: iPhone 3G
 • Вторник 9 януари 2007: iPhone

Разбира се трябва да изчакаме официалното обявяване на датата от страна на Apple, но все пак можем да заложим на 12 септември и да започнем обратното броене сега.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Години наред достъпът до бета версиите за разработчици на iOS се осъществяваше само чрез съответния акаунт с годишен абонамент 99 долара. Тази година Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно за всички, които са се регистрирали като разработчици....

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Apple постави началото на изцяло нова категория устройства с първите си очила за смесена реалност Vision Pro. Компанията ги определя като “революционен пространствен компютър, който безпроблемно смесва дигитално съдържание с физическия свят”. Те разполагат с изцяло...

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Компанията изгради нова структура в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This