Изберете Страница

Нова информация потвърждава, че iPhone 8 ще бъде с изцяло нов дизайн

След като Apple използва почти идентичен дизайн за своя iPhone 7 трета поредна година, всички погледи и надежди за промяна са насочени към следващия десети, юбилеен модел на емблематичния смартфон.

През последните месеци станахме свидетели на много слухове и спекулации за бъдещия iPhone 8, за който се твърди, че ще има дисплей от край до край и изцяло стъклен корпус, но сега нов доклад на анализаторите от Barclays Research сочи, че той ще бъде и с изцяло нов формфактор.

Позовавайки се на източници по веригата за доставки на Apple, докладът твърди, че следващите модели на компанията ще разполагат с извити 5 и 5.8 инчови дисплеи, които няма да имат рамки, така че сегашният размер на смартфоните няма да се промени, или поне ще е много близък до сегашните си параметри. За разлика от предишните слухове, анализаторите от Barclays Research твърдят, че не само един, а и двата модела ще разполагат с този извит дисплей и може и да имат добре познатия ни хоум бутон, като той заедно със сензора за пръстови отпечатъци, ще се намира върху малък панел под дисплея, подобно на този на Xiaomi Mi Mix. За финал в доклада се посочва, че Apple ще предложи така чакания OLED дисплей само в един от своите модели – iPhone 8 Plus.

Разбира се още е твърде рано, за да си правим генерални изводи за това, как ще изглеждат следващите модели на Apple и дали те ще са два или три, ще имат ли хоум бутон или не и дали корпусът им ще е стъклен, метален или керамичен, но идеята за извит дисплей, витае отдавна и може би наистина ще стане реалност следващия септември. Едно е сигурно – гигантът от Купертино ще отпразнува подобаващо десетия рожден ден на своя емблематичен смартфон!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

През последната седмица множество потребители се оплакаха, че новите им iPhone 15 и 15 Pro прегряват и работят при необичайно високи температури. В отговор на тези оплаквания, Apple обяви, че предстои софтуерна актуализация, която ще отстрани проблемите. Трябва да...

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This