Изберете Страница

Нова актуализация на WhatsApp предлага споделяне на множество формати

Последната актуализацияна приложението WhatsApp Messenger за iOS, която беше пусната в неделя добавя някои забележителни нови функции, една от които е възможността да се споделят файлове от всякакъв вид в разговорите.

Това става с помощта на опцията „Document“ в менюто Share и доакато до момента файловете бяха ограничени до PDF документи, сега единственото ограничение е размерът им, който официално е 100 МВ.

Следващата новост е опцията да закачите даден чат в горната част на списъка, за да можете бързо да го намерите. Това може да стане, като плъзнете пръст върху самия чат на дясно и докоснете иконата на игла. Освен това вече имате възможността да маркирате няколко снимки, които сте получили, за да ги препратите, или изтриете по-бързо.

Новата версия включва и някои скрити функции, които изглежда все още се тестват, но наличието им предполага ,че скоро ще сатнат публично достояние. Сред тях е възпроизвеждането на видео от You Tube с поддръжка на функцията картина в картина и възможността за търсене на емотикони.

Накрая, но не на последно място в тази версия се очаква да бъде активирана новата опция Recall, която позволява на потребителите да изтриват текстове, изображения, клипове, GIF файлове, документи, цитирани съобщения и дори отговори на състояния, след като те вече са били изпратени, с уговорката това да се случи в петминутен прозорец.

Новата версия на WhatsApp вече е налична за изтегляне в App Store.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

През последната седмица множество потребители се оплакаха, че новите им iPhone 15 и 15 Pro прегряват и работят при необичайно високи температури. В отговор на тези оплаквания, Apple обяви, че предстои софтуерна актуализация, която ще отстрани проблемите. Трябва да...

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This