Изберете Страница

Нова актуализация на WhatsApp предлага споделяне на множество формати

Последната актуализацияна приложението WhatsApp Messenger за iOS, която беше пусната в неделя добавя някои забележителни нови функции, една от които е възможността да се споделят файлове от всякакъв вид в разговорите.

Това става с помощта на опцията „Document“ в менюто Share и доакато до момента файловете бяха ограничени до PDF документи, сега единственото ограничение е размерът им, който официално е 100 МВ.

Следващата новост е опцията да закачите даден чат в горната част на списъка, за да можете бързо да го намерите. Това може да стане, като плъзнете пръст върху самия чат на дясно и докоснете иконата на игла. Освен това вече имате възможността да маркирате няколко снимки, които сте получили, за да ги препратите, или изтриете по-бързо.

Новата версия включва и някои скрити функции, които изглежда все още се тестват, но наличието им предполага ,че скоро ще сатнат публично достояние. Сред тях е възпроизвеждането на видео от You Tube с поддръжка на функцията картина в картина и възможността за търсене на емотикони.

Накрая, но не на последно място в тази версия се очаква да бъде активирана новата опция Recall, която позволява на потребителите да изтриват текстове, изображения, клипове, GIF файлове, документи, цитирани съобщения и дори отговори на състояния, след като те вече са били изпратени, с уговорката това да се случи в петминутен прозорец.

Новата версия на WhatsApp вече е налична за изтегляне в App Store.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This