Изберете Страница

Нова актуализация на WhatsApp предлага споделяне на множество формати

Последната актуализацияна приложението WhatsApp Messenger за iOS, която беше пусната в неделя добавя някои забележителни нови функции, една от които е възможността да се споделят файлове от всякакъв вид в разговорите.

Това става с помощта на опцията „Document“ в менюто Share и доакато до момента файловете бяха ограничени до PDF документи, сега единственото ограничение е размерът им, който официално е 100 МВ.

Следващата новост е опцията да закачите даден чат в горната част на списъка, за да можете бързо да го намерите. Това може да стане, като плъзнете пръст върху самия чат на дясно и докоснете иконата на игла. Освен това вече имате възможността да маркирате няколко снимки, които сте получили, за да ги препратите, или изтриете по-бързо.

Новата версия включва и някои скрити функции, които изглежда все още се тестват, но наличието им предполага ,че скоро ще сатнат публично достояние. Сред тях е възпроизвеждането на видео от You Tube с поддръжка на функцията картина в картина и възможността за търсене на емотикони.

Накрая, но не на последно място в тази версия се очаква да бъде активирана новата опция Recall, която позволява на потребителите да изтриват текстове, изображения, клипове, GIF файлове, документи, цитирани съобщения и дори отговори на състояния, след като те вече са били изпратени, с уговорката това да се случи в петминутен прозорец.

Новата версия на WhatsApp вече е налична за изтегляне в App Store.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This