Изберете Страница

Новата игра на Nintendo, Fire Emblem Heroes с приходи от близо 3 милиона долара само за първия ден

Nintendo пусна новата си голяма игра за iOS и Android  в четвъртък и трябва да отбележим, че според наблюденията на анализаторите, тя се представя наистина добре.

Fire Emblem Heroes е реализирала приходи от вътрешни покупки в размер 2,9 милиона долара само през първите 24 часа след премиерата си. Sensor Tower твърди, че това е един добър резултат, в сравнение с този на Super Mario Run, която донесе на компанията 8,4 милиона долара за същия период и Pokemon GO, която реализира 10,2 милиона за 24 часа.

Все пак трябва да отбележим, че Fire Emblem Heroes е едно по-малко известно заглавие за широката публика, а основните сваляния и покупки идват от родната страна на създателите й – Япония, където тази поредица е изключително популярна. Като говорим за изтегляния, новата игра на Nintendo отбеляза 2 милиона през първите 24 часа, което също е един не лош резултат, в сравнение с  Pokemon GO и Super Mario Run, които имаха съответно за същия период 4.2 и 6 милиона.

Fire Emblem Heroes е безплатна за игра, с допълнителни покупки в приложението, докато както знаете Super Mario Run изисква да заплатите 10 долара, за да отключите пълната й функционалност, което може би прави сравнението между двете малко неуместно, но все пак предстои да видим как ще се представи това ново заглавие, с течение на времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This