Изберете страница

Новата игра на Nintendo, Fire Emblem Heroes с приходи от близо 3 милиона долара само за първия ден

Nintendo пусна новата си голяма игра за iOS и Android  в четвъртък и трябва да отбележим, че според наблюденията на анализаторите, тя се представя наистина добре.

Fire Emblem Heroes е реализирала приходи от вътрешни покупки в размер 2,9 милиона долара само през първите 24 часа след премиерата си. Sensor Tower твърди, че това е един добър резултат, в сравнение с този на Super Mario Run, която донесе на компанията 8,4 милиона долара за същия период и Pokemon GO, която реализира 10,2 милиона за 24 часа.

Все пак трябва да отбележим, че Fire Emblem Heroes е едно по-малко известно заглавие за широката публика, а основните сваляния и покупки идват от родната страна на създателите й – Япония, където тази поредица е изключително популярна. Като говорим за изтегляния, новата игра на Nintendo отбеляза 2 милиона през първите 24 часа, което също е един не лош резултат, в сравнение с  Pokemon GO и Super Mario Run, които имаха съответно за същия период 4.2 и 6 милиона.

Fire Emblem Heroes е безплатна за игра, с допълнителни покупки в приложението, докато както знаете Super Mario Run изисква да заплатите 10 долара, за да отключите пълната й функционалност, което може би прави сравнението между двете малко неуместно, но все пак предстои да видим как ще се представи това ново заглавие, с течение на времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This