Изберете страница

Новата игра на Nintendo, Fire Emblem Heroes с приходи от близо 3 милиона долара само за първия ден

Nintendo пусна новата си голяма игра за iOS и Android  в четвъртък и трябва да отбележим, че според наблюденията на анализаторите, тя се представя наистина добре.

Fire Emblem Heroes е реализирала приходи от вътрешни покупки в размер 2,9 милиона долара само през първите 24 часа след премиерата си. Sensor Tower твърди, че това е един добър резултат, в сравнение с този на Super Mario Run, която донесе на компанията 8,4 милиона долара за същия период и Pokemon GO, която реализира 10,2 милиона за 24 часа.

Все пак трябва да отбележим, че Fire Emblem Heroes е едно по-малко известно заглавие за широката публика, а основните сваляния и покупки идват от родната страна на създателите й – Япония, където тази поредица е изключително популярна. Като говорим за изтегляния, новата игра на Nintendo отбеляза 2 милиона през първите 24 часа, което също е един не лош резултат, в сравнение с  Pokemon GO и Super Mario Run, които имаха съответно за същия период 4.2 и 6 милиона.

Fire Emblem Heroes е безплатна за игра, с допълнителни покупки в приложението, докато както знаете Super Mario Run изисква да заплатите 10 долара, за да отключите пълната й функционалност, което може би прави сравнението между двете малко неуместно, но все пак предстои да видим как ще се представи това ново заглавие, с течение на времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This