Изберете Страница

Новата игра на Nintendo, Fire Emblem Heroes с приходи от близо 3 милиона долара само за първия ден

Nintendo пусна новата си голяма игра за iOS и Android  в четвъртък и трябва да отбележим, че според наблюденията на анализаторите, тя се представя наистина добре.

Fire Emblem Heroes е реализирала приходи от вътрешни покупки в размер 2,9 милиона долара само през първите 24 часа след премиерата си. Sensor Tower твърди, че това е един добър резултат, в сравнение с този на Super Mario Run, която донесе на компанията 8,4 милиона долара за същия период и Pokemon GO, която реализира 10,2 милиона за 24 часа.

Все пак трябва да отбележим, че Fire Emblem Heroes е едно по-малко известно заглавие за широката публика, а основните сваляния и покупки идват от родната страна на създателите й – Япония, където тази поредица е изключително популярна. Като говорим за изтегляния, новата игра на Nintendo отбеляза 2 милиона през първите 24 часа, което също е един не лош резултат, в сравнение с  Pokemon GO и Super Mario Run, които имаха съответно за същия период 4.2 и 6 милиона.

Fire Emblem Heroes е безплатна за игра, с допълнителни покупки в приложението, докато както знаете Super Mario Run изисква да заплатите 10 долара, за да отключите пълната й функционалност, което може би прави сравнението между двете малко неуместно, но все пак предстои да видим как ще се представи това ново заглавие, с течение на времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This