Изберете страница

Новата бета версия на iOS 12 подсказва една необявена функция

Преди месец Apple представи най-новите софтуерни иновации за всичките си платформи, като iOS 12 разбира се беше в центъра на събитието. Фокусът върху подобреното качество и скорост е ясен, но iPhone и iPad все пак ще получат и куп нови функции, като компанията акцентира върху повечето от тях по време на презентацията.

Някои на пръв поглед по-дребни подробности не бяха споменати и една от тях е новата версия на Apple Maps. За съжаление обаче, дори и да инсталирате бета версията на iOS 12, която е достатъчно стабилна, за да бъде използвана ежедневно, няма да видите новото приложение, освен, ако не живеете в Сан Франциско.

Quietly обаче разкри преди няколко дни, че само един технологичен репортер е получил ексклузивен достъп до тайния четиригодишен проект на Apple – новата версия на Apple Maps, която трябва да предостави много по-добро потребителско изживяване от предишната.

Компанията е преработила приложението от край до край, добавяйки нови функции, предназначени да го превърнат в конкурента на Google Maps, който винаги сме искали. Има още една подробност и тя е, че гигантът няма да пусне актуализацията за всички едновременно, а ще стартира с Bay Area, което означава, че ще трябва да почакаме още доста за подобренията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This