Изберете Страница

Новата бета версия на iOS 12 подсказва една необявена функция

Преди месец Apple представи най-новите софтуерни иновации за всичките си платформи, като iOS 12 разбира се беше в центъра на събитието. Фокусът върху подобреното качество и скорост е ясен, но iPhone и iPad все пак ще получат и куп нови функции, като компанията акцентира върху повечето от тях по време на презентацията.

Някои на пръв поглед по-дребни подробности не бяха споменати и една от тях е новата версия на Apple Maps. За съжаление обаче, дори и да инсталирате бета версията на iOS 12, която е достатъчно стабилна, за да бъде използвана ежедневно, няма да видите новото приложение, освен, ако не живеете в Сан Франциско.

Quietly обаче разкри преди няколко дни, че само един технологичен репортер е получил ексклузивен достъп до тайния четиригодишен проект на Apple – новата версия на Apple Maps, която трябва да предостави много по-добро потребителско изживяване от предишната.

Компанията е преработила приложението от край до край, добавяйки нови функции, предназначени да го превърнат в конкурента на Google Maps, който винаги сме искали. Има още една подробност и тя е, че гигантът няма да пусне актуализацията за всички едновременно, а ще стартира с Bay Area, което означава, че ще трябва да почакаме още доста за подобренията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This