Изберете страница

Новата бета версия на iOS 12 подсказва една необявена функция

Преди месец Apple представи най-новите софтуерни иновации за всичките си платформи, като iOS 12 разбира се беше в центъра на събитието. Фокусът върху подобреното качество и скорост е ясен, но iPhone и iPad все пак ще получат и куп нови функции, като компанията акцентира върху повечето от тях по време на презентацията.

Някои на пръв поглед по-дребни подробности не бяха споменати и една от тях е новата версия на Apple Maps. За съжаление обаче, дори и да инсталирате бета версията на iOS 12, която е достатъчно стабилна, за да бъде използвана ежедневно, няма да видите новото приложение, освен, ако не живеете в Сан Франциско.

Quietly обаче разкри преди няколко дни, че само един технологичен репортер е получил ексклузивен достъп до тайния четиригодишен проект на Apple – новата версия на Apple Maps, която трябва да предостави много по-добро потребителско изживяване от предишната.

Компанията е преработила приложението от край до край, добавяйки нови функции, предназначени да го превърнат в конкурента на Google Maps, който винаги сме искали. Има още една подробност и тя е, че гигантът няма да пусне актуализацията за всички едновременно, а ще стартира с Bay Area, което означава, че ще трябва да почакаме още доста за подобренията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This