Изберете страница

Наследникът на iPhone SE ще дебютира през май или юни

Анализаторът от Digitimes Reserch, Люк Лин твърди, че наследникът на iPhone SE ще има стъклен заден панел и възможност за безжично зареждане, но няма да има 3D Touch поддръжка. Производството му, според Лин ще стартира през второто тримесечие, а официална премиера ще бъде през май или юни.

Всъщност тайванският сайт Digitimes има смесени резултати в предсказването на бъдещи продукти на Apple, но източниците му са по веригата за доставки на компоненти и не веднъж в миналото прогнозите му са се оказвали надеждни. Лин не споменава конкретно размера на предстоящия модел, но детайлите в доклада му съвпадат с предишни слухове за предстоящ 4 инчов iPhone, въпреки че тогава се спекулираше, че той ще бъде представен през първото тримесечие на годината.

Слуховете за спецификациите на наследника на iPhone SE се появиха още през август миналата година, когато индийският технологичен сайт Tekz24 заяви, че следващият модел ще работи с чипа А10 Fusion, ще има 2 GB оперативна и 128 GB вградена памет и по-голяма 1700 mAh батерия. През ноември Daily News съобщи, че Apple ще представи второто поколение iPhone SE през първата половина на 2018 година и той ще се сглобява във фабриката на Wistron в Бангалор, Индия. Наскоро тайванската компания TrendForce прогнозира, че гигантът планира да пусне телефона тази година, за да се фокусира върху устройствата от среден клас.

Apple не е правила ъпгрейд на своя iPhone SE, тъй като той стартира през март 2016 година, но удвои капацитета на вградената му памет от 64 на 128 GB през март миналата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This