Изберете страница

Наследникът на iPhone SE може би ще излезе през първата половина на следващата година

Феновете на малкия форм-фактор с нетърпение очакват наследника на iPhone SE и сулховете сочат, че той ще се появи следващата година.

Apple вече работи за създаване на производствена база за iPhone с партньора си Wistron в Бангалор, въпреки че беше изправена пред сложни преговори с индийското правителство, но основната спекулация около тази фабрика е, че именно там ще се произвежда следващото поколение iPhone SE – 4 инчовият модел от 2016 година, с близки до тези на iPhone 6s спецификации.

Economic Daily News твърди, че Wistron в момента търси земя, за да разшири капацитета си за новия iPhone SE, който според източниците на изданието ще има Touch ID и ще дебютира през първата половина на 2018 година на цена от 450 долара.

Wistron вече сглобява iPhone SE и iPhone 8 в своите китайски и индийски фабрики и няма де е изненада, ако производството на iPhone SE 2, или както и да се нарича наследника на симпатичния и много популярен малък iPhone, бъде възложено на нея.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This