Изберете Страница

Наследникът на iPhone SE може би ще излезе през първата половина на следващата година

Феновете на малкия форм-фактор с нетърпение очакват наследника на iPhone SE и сулховете сочат, че той ще се появи следващата година.

Apple вече работи за създаване на производствена база за iPhone с партньора си Wistron в Бангалор, въпреки че беше изправена пред сложни преговори с индийското правителство, но основната спекулация около тази фабрика е, че именно там ще се произвежда следващото поколение iPhone SE – 4 инчовият модел от 2016 година, с близки до тези на iPhone 6s спецификации.

Economic Daily News твърди, че Wistron в момента търси земя, за да разшири капацитета си за новия iPhone SE, който според източниците на изданието ще има Touch ID и ще дебютира през първата половина на 2018 година на цена от 450 долара.

Wistron вече сглобява iPhone SE и iPhone 8 в своите китайски и индийски фабрики и няма де е изненада, ако производството на iPhone SE 2, или както и да се нарича наследника на симпатичния и много популярен малък iPhone, бъде възложено на нея.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар