Изберете Страница

Наследникът на iPhone SE може би ще излезе през първата половина на следващата година

Феновете на малкия форм-фактор с нетърпение очакват наследника на iPhone SE и сулховете сочат, че той ще се появи следващата година.

Apple вече работи за създаване на производствена база за iPhone с партньора си Wistron в Бангалор, въпреки че беше изправена пред сложни преговори с индийското правителство, но основната спекулация около тази фабрика е, че именно там ще се произвежда следващото поколение iPhone SE – 4 инчовият модел от 2016 година, с близки до тези на iPhone 6s спецификации.

Economic Daily News твърди, че Wistron в момента търси земя, за да разшири капацитета си за новия iPhone SE, който според източниците на изданието ще има Touch ID и ще дебютира през първата половина на 2018 година на цена от 450 долара.

Wistron вече сглобява iPhone SE и iPhone 8 в своите китайски и индийски фабрики и няма де е изненада, ако производството на iPhone SE 2, или както и да се нарича наследника на симпатичния и много популярен малък iPhone, бъде възложено на нея.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This