Изберете страница

Направете снимките си различни с най-добрите приложения за редактиране

Мобилната фотография отдавна вече измести традиционната, а всички ние снимаме толкова много, че обезателно се нуждаем и от подходящите приложения и филтри, за да направим своите кадри наистина различни. Представяме ви една селекция от най-добрите приложения, които можете да използвате за целта:

Snapseed

Безплатен инструмент, който ви позволява да изберете само част от снимката, за да регулирате яркостта, контраста и наситеността.

Priime

Филтри, създадени от фотографи, които ще придадат свеж вид на снимките ви

VSCO

Това е може би най-популярното приложение и направо е „златна мина“, що се отнася до разнообразие на филтри, като голяма част от тях обаче, трябва да закупите.

1 Second Video Everyday

Напомня ви всеки ден да заснемете фрагмент от живота си, като след това можете да създадете филм от кратките клипчета.

Superimprose

Приложение за рязане на фрагменти от една снимка и поставяне върху друга.

Parabo Press

С него можете да разпечатате снимките си, само с няколко докосвания, като ги обедините в серии, щампи и пана.

Pics Art

Чудесно приложение за наслагване на текст или рисунки върху вашите снимки, добавяне на клипарт и магически филтри и същевременно и едно малко общество за споделяне на готовите кадри.

Glitche

Добавя ефекти, които правят снимката да изглежда като правена с професионален апарат.

Slow Shutter Cam

Позволява ви да добавите размазвания, характерни при движение, светлинни пътеки и други ефекти за снимки при ниска осветеност.

Manual

Чудесно, безплатно приложение, за поемане контрола върху настройките на камерата. Можете да промените ISO, фокус, баланс на бялото и др.

Photomyne

Това приложение ще ви помогне да дигитализирате снимки, просто заснемате страница от стар албум и Photomyne ще открие и запише всяка отделна снимка в телефона ви.

Photoshop Express

Богато на инструменти приложение, което може да вдъхне живот на дори на стари негативи.

Много от представените приложения са платени, но тези от вас, които искат да създадат оригинални и атрактивни снимки, със сигурност няма да се поколебаят да си ги купят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This