Изберете Страница

Направете снимките си различни с най-добрите приложения за редактиране

Мобилната фотография отдавна вече измести традиционната, а всички ние снимаме толкова много, че обезателно се нуждаем и от подходящите приложения и филтри, за да направим своите кадри наистина различни. Представяме ви една селекция от най-добрите приложения, които можете да използвате за целта:

Snapseed

Безплатен инструмент, който ви позволява да изберете само част от снимката, за да регулирате яркостта, контраста и наситеността.

Priime

Филтри, създадени от фотографи, които ще придадат свеж вид на снимките ви

VSCO

Това е може би най-популярното приложение и направо е „златна мина“, що се отнася до разнообразие на филтри, като голяма част от тях обаче, трябва да закупите.

1 Second Video Everyday

Напомня ви всеки ден да заснемете фрагмент от живота си, като след това можете да създадете филм от кратките клипчета.

Superimprose

Приложение за рязане на фрагменти от една снимка и поставяне върху друга.

Parabo Press

С него можете да разпечатате снимките си, само с няколко докосвания, като ги обедините в серии, щампи и пана.

Pics Art

Чудесно приложение за наслагване на текст или рисунки върху вашите снимки, добавяне на клипарт и магически филтри и същевременно и едно малко общество за споделяне на готовите кадри.

Glitche

Добавя ефекти, които правят снимката да изглежда като правена с професионален апарат.

Slow Shutter Cam

Позволява ви да добавите размазвания, характерни при движение, светлинни пътеки и други ефекти за снимки при ниска осветеност.

Manual

Чудесно, безплатно приложение, за поемане контрола върху настройките на камерата. Можете да промените ISO, фокус, баланс на бялото и др.

Photomyne

Това приложение ще ви помогне да дигитализирате снимки, просто заснемате страница от стар албум и Photomyne ще открие и запише всяка отделна снимка в телефона ви.

Photoshop Express

Богато на инструменти приложение, което може да вдъхне живот на дори на стари негативи.

Много от представените приложения са платени, но тези от вас, които искат да създадат оригинални и атрактивни снимки, със сигурност няма да се поколебаят да си ги купят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This