Изберете Страница

Най-добрата причина да купите iPhone 8 Plus е неговата камера

iPhone 8 има една основна 12 мегапикселова камера с обектив f/1.8 и оптична стабилизация, а iPhone 8 Plus добавя още една с f/2.8 бленда. Както знаете, от край време камерите на iPhone се класират на първите места и това се случи и тази година, след като DxOMark обяви, че тази на iPhone 8 Plus е „най-добрата камера на смартфон, която сме тествали до сега“.

Резултатът от DxOMark Mobile тестовете е 94 и поставя нов рекорд, побеждавайки 90-те точки, които имаше Google Pixel, дакото по-малкият модел iPhone 8 успя да отбележи 92 точки.

Въпреки, че характеристиките на камерата на по-стария iPhone 7 Plus, изглеждат почти идентични, подобренията „под капака“ дават на iPhone 8 Plus качество на изображението и увеличение на производителността в почти всяка от тестваните от нас категории“ пише DxOMark.

Резултатите от тестовете и пълната рецензия, можете да видите тук.

Що се отнася до портретния режим, който също получи някои подобрения тази година, излишно е да споменаваме, че по-сложната камера на телефона го поставя в много по-изгодно положение от неговите съперници, така че, ако си търсите добра причина да купите iPhone 8 Plus, то това със сигурност е неговата камера.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This