Изберете страница

Най-добрата причина да купите iPhone 8 Plus е неговата камера

iPhone 8 има една основна 12 мегапикселова камера с обектив f/1.8 и оптична стабилизация, а iPhone 8 Plus добавя още една с f/2.8 бленда. Както знаете, от край време камерите на iPhone се класират на първите места и това се случи и тази година, след като DxOMark обяви, че тази на iPhone 8 Plus е „най-добрата камера на смартфон, която сме тествали до сега“.

Резултатът от DxOMark Mobile тестовете е 94 и поставя нов рекорд, побеждавайки 90-те точки, които имаше Google Pixel, дакото по-малкият модел iPhone 8 успя да отбележи 92 точки.

Въпреки, че характеристиките на камерата на по-стария iPhone 7 Plus, изглеждат почти идентични, подобренията „под капака“ дават на iPhone 8 Plus качество на изображението и увеличение на производителността в почти всяка от тестваните от нас категории“ пише DxOMark.

Резултатите от тестовете и пълната рецензия, можете да видите тук.

Що се отнася до портретния режим, който също получи някои подобрения тази година, излишно е да споменаваме, че по-сложната камера на телефона го поставя в много по-изгодно положение от неговите съперници, така че, ако си търсите добра причина да купите iPhone 8 Plus, то това със сигурност е неговата камера.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This