Изберете Страница

Най-добрата причина да купите iPhone 8 Plus е неговата камера

iPhone 8 има една основна 12 мегапикселова камера с обектив f/1.8 и оптична стабилизация, а iPhone 8 Plus добавя още една с f/2.8 бленда. Както знаете, от край време камерите на iPhone се класират на първите места и това се случи и тази година, след като DxOMark обяви, че тази на iPhone 8 Plus е „най-добрата камера на смартфон, която сме тествали до сега“.

Резултатът от DxOMark Mobile тестовете е 94 и поставя нов рекорд, побеждавайки 90-те точки, които имаше Google Pixel, дакото по-малкият модел iPhone 8 успя да отбележи 92 точки.

Въпреки, че характеристиките на камерата на по-стария iPhone 7 Plus, изглеждат почти идентични, подобренията „под капака“ дават на iPhone 8 Plus качество на изображението и увеличение на производителността в почти всяка от тестваните от нас категории“ пише DxOMark.

Резултатите от тестовете и пълната рецензия, можете да видите тук.

Що се отнася до портретния режим, който също получи някои подобрения тази година, излишно е да споменаваме, че по-сложната камера на телефона го поставя в много по-изгодно положение от неговите съперници, така че, ако си търсите добра причина да купите iPhone 8 Plus, то това със сигурност е неговата камера.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This