Изберете Страница

Може би така ще изглежда бъдещият iPhone SE Plus

Появи се първият рендер на iPhone SE Plus, публикуван в китайски блог. Според слуховете Apple ще пусне смартфона през пролетта на тази година.

Рендерът показва, че iPhone SE Plus ще има екран с относително широка рамка, а прорезът си остава, въпреки че може би малко е намалял. Основната камера, макар и малка изпъква над корпуса.

По-ранни слухове разкриха някои от основните характеристики на iPhone SE Plus, сред които 6.1 инчов дисплей, процесор A14 Bionic, сертификат за защита от вода и прах IP67, 12 мегапикселова основна и 7 мегапикселова селфи камера.

iPhone SE Plus няма да поддържа 5G, а забележителното в него е, че въпреки прореза в горната част на екрана, няма да има и Face ID сензор за лицево разпознаване. Там ще се помещава само обикновената камера и говорителят. Цената също е известна, ако можем да се доверим на слуховете. Очаква се Apple да продава този бюджетен модел за около 500 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This