Изберете страница

Може би така ще изглежда бъдещият iPhone SE Plus

Появи се първият рендер на iPhone SE Plus, публикуван в китайски блог. Според слуховете Apple ще пусне смартфона през пролетта на тази година.

Рендерът показва, че iPhone SE Plus ще има екран с относително широка рамка, а прорезът си остава, въпреки че може би малко е намалял. Основната камера, макар и малка изпъква над корпуса.

По-ранни слухове разкриха някои от основните характеристики на iPhone SE Plus, сред които 6.1 инчов дисплей, процесор A14 Bionic, сертификат за защита от вода и прах IP67, 12 мегапикселова основна и 7 мегапикселова селфи камера.

iPhone SE Plus няма да поддържа 5G, а забележителното в него е, че въпреки прореза в горната част на екрана, няма да има и Face ID сензор за лицево разпознаване. Там ще се помещава само обикновената камера и говорителят. Цената също е известна, ако можем да се доверим на слуховете. Очаква се Apple да продава този бюджетен модел за около 500 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This