Изберете Страница

Може би така ще изглежда бъдещият iPhone SE Plus

Появи се първият рендер на iPhone SE Plus, публикуван в китайски блог. Според слуховете Apple ще пусне смартфона през пролетта на тази година.

Рендерът показва, че iPhone SE Plus ще има екран с относително широка рамка, а прорезът си остава, въпреки че може би малко е намалял. Основната камера, макар и малка изпъква над корпуса.

По-ранни слухове разкриха някои от основните характеристики на iPhone SE Plus, сред които 6.1 инчов дисплей, процесор A14 Bionic, сертификат за защита от вода и прах IP67, 12 мегапикселова основна и 7 мегапикселова селфи камера.

iPhone SE Plus няма да поддържа 5G, а забележителното в него е, че въпреки прореза в горната част на екрана, няма да има и Face ID сензор за лицево разпознаване. Там ще се помещава само обикновената камера и говорителят. Цената също е известна, ако можем да се доверим на слуховете. Очаква се Apple да продава този бюджетен модел за около 500 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This