Изберете Страница

Може би няма да има достатъчно бройки iPhone Xc в първите дни след старта

Ден преди дългоочакваното есенно събитие, на което Apple ще представи трите си нови модела iPhone, нов доклад твърди, че най-евтиния от тях може би няма да бъде в достатъчни количества веднага след старта си на пазара.

Докато повечето потребители очакват с нетърпение 6.5 инчовия OLED модел, който ще се нарича iPhone Xs Max/Plus и се предполага, че именно той няма да достига по рафтовете в магазините, Bloomberg посочва, че всъщност 6.1 инчовият LCD вариант ще бъде по-труден за намиране.

Като причина за недостига в доклада се цитират „незначителни проблеми с фоновото осветление на LCD екрана, според хора, запознати с въпроса“. Това твърдение си противоречи и по-стари изявления на The Wall Street Jornal, че Apple поръчва по-големи количества LCD панели, за да подсигури очакваното търсене на по-евтиния модел iPhone.

Всъщност подобни производствени проблеми, съпътстващи старта на устройство на компанията, не са нещо ново. Те съпътстват почти всяко такова с нов дизайн от iPhone 4 насам, а въпреки, че iPhone Xc ще има някой ключови разлики с останалите два модела, той може би ще е най-продаваният вариант тази есен именно заради цената си, която се очаква да варира между 700 и 800 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This