Изберете Страница

Може би няма да има достатъчно бройки iPhone Xc в първите дни след старта

Ден преди дългоочакваното есенно събитие, на което Apple ще представи трите си нови модела iPhone, нов доклад твърди, че най-евтиния от тях може би няма да бъде в достатъчни количества веднага след старта си на пазара.

Докато повечето потребители очакват с нетърпение 6.5 инчовия OLED модел, който ще се нарича iPhone Xs Max/Plus и се предполага, че именно той няма да достига по рафтовете в магазините, Bloomberg посочва, че всъщност 6.1 инчовият LCD вариант ще бъде по-труден за намиране.

Като причина за недостига в доклада се цитират „незначителни проблеми с фоновото осветление на LCD екрана, според хора, запознати с въпроса“. Това твърдение си противоречи и по-стари изявления на The Wall Street Jornal, че Apple поръчва по-големи количества LCD панели, за да подсигури очакваното търсене на по-евтиния модел iPhone.

Всъщност подобни производствени проблеми, съпътстващи старта на устройство на компанията, не са нещо ново. Те съпътстват почти всяко такова с нов дизайн от iPhone 4 насам, а въпреки, че iPhone Xc ще има някой ключови разлики с останалите два модела, той може би ще е най-продаваният вариант тази есен именно заради цената си, която се очаква да варира между 700 и 800 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар