Изберете страница

Може би няма да има достатъчно бройки iPhone Xc в първите дни след старта

Ден преди дългоочакваното есенно събитие, на което Apple ще представи трите си нови модела iPhone, нов доклад твърди, че най-евтиния от тях може би няма да бъде в достатъчни количества веднага след старта си на пазара.

Докато повечето потребители очакват с нетърпение 6.5 инчовия OLED модел, който ще се нарича iPhone Xs Max/Plus и се предполага, че именно той няма да достига по рафтовете в магазините, Bloomberg посочва, че всъщност 6.1 инчовият LCD вариант ще бъде по-труден за намиране.

Като причина за недостига в доклада се цитират „незначителни проблеми с фоновото осветление на LCD екрана, според хора, запознати с въпроса“. Това твърдение си противоречи и по-стари изявления на The Wall Street Jornal, че Apple поръчва по-големи количества LCD панели, за да подсигури очакваното търсене на по-евтиния модел iPhone.

Всъщност подобни производствени проблеми, съпътстващи старта на устройство на компанията, не са нещо ново. Те съпътстват почти всяко такова с нов дизайн от iPhone 4 насам, а въпреки, че iPhone Xc ще има някой ключови разлики с останалите два модела, той може би ще е най-продаваният вариант тази есен именно заради цената си, която се очаква да варира между 700 и 800 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This