Изберете Страница

Може би няма да има достатъчно бройки iPhone Xc в първите дни след старта

Ден преди дългоочакваното есенно събитие, на което Apple ще представи трите си нови модела iPhone, нов доклад твърди, че най-евтиния от тях може би няма да бъде в достатъчни количества веднага след старта си на пазара.

Докато повечето потребители очакват с нетърпение 6.5 инчовия OLED модел, който ще се нарича iPhone Xs Max/Plus и се предполага, че именно той няма да достига по рафтовете в магазините, Bloomberg посочва, че всъщност 6.1 инчовият LCD вариант ще бъде по-труден за намиране.

Като причина за недостига в доклада се цитират „незначителни проблеми с фоновото осветление на LCD екрана, според хора, запознати с въпроса“. Това твърдение си противоречи и по-стари изявления на The Wall Street Jornal, че Apple поръчва по-големи количества LCD панели, за да подсигури очакваното търсене на по-евтиния модел iPhone.

Всъщност подобни производствени проблеми, съпътстващи старта на устройство на компанията, не са нещо ново. Те съпътстват почти всяко такова с нов дизайн от iPhone 4 насам, а въпреки, че iPhone Xc ще има някой ключови разлики с останалите два модела, той може би ще е най-продаваният вариант тази есен именно заради цената си, която се очаква да варира между 700 и 800 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This