Всички ние, феновете на Apple, с нетърпение очакваме появата на новите модели iPhone  в магазините и със сигурност искаме по-скоро да можем да ги разгледаме и да изберем този, който ще ни пасне най-добре. Отзивите за iPhone Xs и iPhone Xs Max се повиха още миналата седмица, а в петък пратките започнаха да пристигат при своите получатели.

Както и се очакваше, това са двата най-мощни модела iPhone, представяни някога, но в тях няма много забележителни нови функции, за които да се говори, нито пък реални промени в дизайна. Това разбира се няма да спре милионите фенове на марката по света да си ги купят, но ако все още се чудите точно кой от двата модела да изберете и нямате достъп до магазин, в който да ги разгледате, можете да посетите новия интерактивен сайт на компанията, който стартира миналата седмица и да ги разгледате подробно на мобилното си устройство, като използвате Safari или Crome.

За съжаление обаче сайтът не работи на компютър, но ако го отворите на телефона си, ще можете да разгледате новите модели от всеки ъгъл в гладка анимация, да сравните размерите им, накланяйки самия телефон и дори да видите някои от най-забележителните им функции и да промените цвета им.