Изберете Страница

Минг-Чи Куо публикува своята нова прогноза за Apple Watch Series 3

Следващият Apple Watch няма да бъде толкова зависим от iPhone, поне за някои от моделите си, прогнозира популярният анализатор Минг-Чи Куо.

Да, ключовата фраза е „някои от моделите“, тъй като според Куо, часовникът ще има няколко разновидности, част от които ще разполагат с LTE чип и ще предлагат клетъчна свързаност, а друга – не. За съжаление обаче, независимият Apple Watch може би ще бъде предназначен само за някои пазари и оператори, тъй като няма да поддържа 3G.  В доклада специално се споменават операторите AT&T, Verizon, T-Mobile и Sprint, които ще предлагат LTE модела, а данни за цената му все още липсват.

Освен добавянето на клетъчна съвместимост в някои от моделите, слуховете твърдяха, че следващото поколение на умния часовник ще дойде и с пълен редизан, съответстващ на този на десетия юбилеен модел iPhone, което обаче няма да се случи според анализатора. Куо твърди в своя доклад, че часовникът ще запази същия форм-фактор и пак ще се предлага в два размера – 38 и 42 мм.

Що се отнася до продажбите, анализаторът предполага, че Apple ще достави 17.5 – 18 милиона часовници тази година, като 8 – 9 милиона от тях ще са от новите модели, а по-малко от половината се пада на тези с LTE модем.

Ако Apple следва традицията, ще видим новия Apple Watch Series 3 през септември, заедно с iPhone 8 и можем само да се надяваме, че Куо греши и компанията ще ни предложи един наистина различен и много по-самостоятелен часовник.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This