Изберете страница

Минг-Чи Куо публикува своята нова прогноза за Apple Watch Series 3

Следващият Apple Watch няма да бъде толкова зависим от iPhone, поне за някои от моделите си, прогнозира популярният анализатор Минг-Чи Куо.

Да, ключовата фраза е „някои от моделите“, тъй като според Куо, часовникът ще има няколко разновидности, част от които ще разполагат с LTE чип и ще предлагат клетъчна свързаност, а друга – не. За съжаление обаче, независимият Apple Watch може би ще бъде предназначен само за някои пазари и оператори, тъй като няма да поддържа 3G.  В доклада специално се споменават операторите AT&T, Verizon, T-Mobile и Sprint, които ще предлагат LTE модела, а данни за цената му все още липсват.

Освен добавянето на клетъчна съвместимост в някои от моделите, слуховете твърдяха, че следващото поколение на умния часовник ще дойде и с пълен редизан, съответстващ на този на десетия юбилеен модел iPhone, което обаче няма да се случи според анализатора. Куо твърди в своя доклад, че часовникът ще запази същия форм-фактор и пак ще се предлага в два размера – 38 и 42 мм.

Що се отнася до продажбите, анализаторът предполага, че Apple ще достави 17.5 – 18 милиона часовници тази година, като 8 – 9 милиона от тях ще са от новите модели, а по-малко от половината се пада на тези с LTE модем.

Ако Apple следва традицията, ще видим новия Apple Watch Series 3 през септември, заедно с iPhone 8 и можем само да се надяваме, че Куо греши и компанията ще ни предложи един наистина различен и много по-самостоятелен часовник.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This