Изберете Страница

Минг-Чи Куо публикува своята нова прогноза за Apple Watch Series 3

Следващият Apple Watch няма да бъде толкова зависим от iPhone, поне за някои от моделите си, прогнозира популярният анализатор Минг-Чи Куо.

Да, ключовата фраза е „някои от моделите“, тъй като според Куо, часовникът ще има няколко разновидности, част от които ще разполагат с LTE чип и ще предлагат клетъчна свързаност, а друга – не. За съжаление обаче, независимият Apple Watch може би ще бъде предназначен само за някои пазари и оператори, тъй като няма да поддържа 3G.  В доклада специално се споменават операторите AT&T, Verizon, T-Mobile и Sprint, които ще предлагат LTE модела, а данни за цената му все още липсват.

Освен добавянето на клетъчна съвместимост в някои от моделите, слуховете твърдяха, че следващото поколение на умния часовник ще дойде и с пълен редизан, съответстващ на този на десетия юбилеен модел iPhone, което обаче няма да се случи според анализатора. Куо твърди в своя доклад, че часовникът ще запази същия форм-фактор и пак ще се предлага в два размера – 38 и 42 мм.

Що се отнася до продажбите, анализаторът предполага, че Apple ще достави 17.5 – 18 милиона часовници тази година, като 8 – 9 милиона от тях ще са от новите модели, а по-малко от половината се пада на тези с LTE модем.

Ако Apple следва традицията, ще видим новия Apple Watch Series 3 през септември, заедно с iPhone 8 и можем само да се надяваме, че Куо греши и компанията ще ни предложи един наистина различен и много по-самостоятелен часовник.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This