Изберете Страница

Матово черният iPhone 7 също страда от проблеми с покритието

Когато миналия септември Apple представи своите два нови нюанса черно, всички се надявахме те да са по-устойчиви на надраскване от този на iPhone 5, след който компанията спря разцветката, заменяйки я със Space Gray, заради грозното олющване на покритието по ръбовете на телефона. Оказва се обаче, че това май не е така. След като първите оплаквания от лъскаво черния JetBlack се появиха преди месец, сега има подобен проблем и с матово черния нюанс на iPhone 7.

Доста обширна тема във форумите на компанията съдържа редица оплаквания от страна на потребители, които са закупили именно този цвят телефони и в последствие откриват, че боята им се изтрива по ръбовете, около говорителите или бутоните.

„Аз използвам матово черен iPhone 7 Plus от около месец, който е напълно защитен от силиконов кейс и стъклен протектор“ пише един от тях с никнейм syazwanmnoor. „Просто свалям калъфчето веднъж седмично, за да избърша праха, който може да е влязъл, но вчера открих, че вече има следи по ъглите му до бутона за увеличаване на звука, като първоначално си помислих, че това е просто прах, но когато се опитах да го забърша с микрофибърна кърпа, видях, че прозира метала под боята. Наистина съм много разочарован от това, което се случва с моя iPhone, защото се грижа много за него!”

Човек би си помислил, че подобен проблем ще бъде покрит от гаранцията, но всъщност това не е така. В чат със служител от съпорта, потребителят установява, че подобни козметични повреди не се покриват от нея и това е само един от многото случай, описани в темата. Можете да видите за какво става въпрос в следващите снимки:

Каквото и да си говорим, явно компанията няма късмет с черните нюанси, и изминалите години за съжаление не са допринесли за по-доброто качество на покритието. Можем само да се надяваме, че бройките, които сме закупили и пазим внимателно, няма да заприличат на горните снимки!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This